Carrara 8.5.0.172 Beta Now Available for Download

1181920212224»

Comments

  • BrianP21361BrianP21361 Posts: 414
    edited December 1969

    I'm very happy to get a new beta. I downloaded and installed it last night. The installer took 10 minutes or more. The first time I though tit had hung up and I forced quit. I tried again with a bit more patience and it installed correctly. I spent a few hours with it last night and didn't notice any differences from 172. I'm using the 64 bit version on a Mac running OSX 10.8.3. I still can't use the spot render tool and I get crashes when saving files. Has a list of improvements/changes been published?

  • DAZ_SpookyDAZ_Spooky Posts: 3,100
    edited December 1969

    Has a list of improvements/changes been published?
    Not yet, minor timing issue, on our part.
  • th3Digitth3Digit Posts: 15,732
    edited December 1969

    Mimic plugin for this version?

  • DAZ_SpookyDAZ_Spooky Posts: 3,100
    edited December 1969

    Mimic plugin for this version?
    What version do you have for the plug-in?
  • bighbigh Posts: 6,951
    edited December 1969

    Mimic plugin for this version?

    does it work - yes .

  • atticanneatticanne Posts: 2,919
    edited December 1969

    I sure would like to get this downloaded and installed so I can play. Unfortunately I didn't take care of it when I saw it last night. Now my Product Library is not working, other than page 1.

  • th3Digitth3Digit Posts: 15,732
    edited December 1969

    Mimic plugin for this version?
    What version do you have for the plug-in?
    not one for 8.5.0.204
  • de3ande3an Posts: 688
    edited December 1969

    I still can't use the spot render tool and I get crashes when saving files.

    Well that's disappointing, since those two problems have been widely discussed since beta 172 was released.

    I had no problem installing beta 204, and so far see no difference on my computer.

    I'm lucky to have an OS/video card combo that doesn't exhibit the spot render problem, but would think that this would be a top priority item to fix.

    I'm looking forward to seeing the change list for this release.

  • bighbigh Posts: 6,951
    edited December 1969

    Mimic plugin for this version?
    What version do you have for the plug-in?

    not one for 8.5.0.204

    same as the old one - nothing change .

  • th3Digitth3Digit Posts: 15,732
    edited April 2013

    they WERE build specific
    yes it works btw but I cannot say well on D5!
    in fact D5 not that crash hot.

    Doc2.png
    1920 x 1080 - 361K
    Post edited by th3Digit on
  • bighbigh Posts: 6,951
    edited December 1969

    they WERE build specific
    yes it works btw but I cannot say well on D5!
    in fact D5 not that crash hot.

    don't have D5 - Genesis should work .

  • DAZ_SpookyDAZ_Spooky Posts: 3,100
    edited December 1969

    Mimic plugin for this version?
    What version do you have for the plug-in?

    not one for 8.5.0.204There was an issue with Mimic Pro for Carrara from before 8.5.0.172 and I believe that was fixed with a mimic build back then, but to make sure what you have is the one that works, I need to know which build of Mimic you have.

    There is no specific build of Mimic Pro for Carrara 8.5.0.204.

  • th3Digitth3Digit Posts: 15,732
    edited December 1969

    I was using 149 but have 172 in my downloads too, can use whichever one works best

  • DAZ_SpookyDAZ_Spooky Posts: 3,100
    edited December 1969

    I was using 149 but have 172 in my downloads too, can use whichever one works best
    8.5.0.204 is the build of Carrara I will recommend. (Should be in your account, expect the Announcement thread shortly.)

    The Mimic Installer should be build 2.0.8.176, which, if I recall correctly, is Carrara 8.5 only.

  • DAZ_SpookyDAZ_Spooky Posts: 3,100
    edited December 1969

    Speaking of which, the announcement thread is live. :) http://www.daz3d.com/forums/discussion/20690/

  • CarltonMartinCarltonMartin Posts: 147
    edited December 1969

    AtticAnne said:
    I sure would like to get this downloaded and installed so I can play. Unfortunately I didn't take care of it when I saw it last night. Now my Product Library is not working, other than page 1.

    Mine wasn't in Safari, but it worked when I tried Firefox.

  • atticanneatticanne Posts: 2,919
    edited December 1969

    I don't understand what the problem is, but it seems like just using another browser will kick it into high gear and get it downloaded. My Chrome wouldn't get it, but IE9 did. The glitch has probably been fixed by now.

This discussion has been closed.