Look at my Hair (LAMH) Official Thread: update 1.6.0.2 released

1679111277

Comments

  • commorancycommorancy Posts: 39
    edited December 1969

    Here's Big Al with a kind-of Fade.

    BigAl11666.jpg
    1666 x 1666 - 618K
  • commorancycommorancy Posts: 39
    edited December 1969

    Here's Heather

    Wow! That's a nice hair style! Very classic and delicately styled!! Wanna share? I love it! :D

    Hi Dalia,

    I'm working on producing a number of styles that I hope to release very soon, perhaps in a bundle, but also alone. I'll put up more details as I get closer to release.

    Thanks. :)

  • Alessandro MastronardiAlessandro Mastronardi Posts: 2,331
    edited December 1969

    Well had some fun putting fur on M4.... horse head morph Amducias by Philosopher's Egg (fantastic characters, totally worth a look if not buy them all, love them!) with the zebra texture, fur and mane done through LAMH....
    What a distinguished zebra! :)

    Cool character Alia, I love the Zebra man! :)

  • Alessandro MastronardiAlessandro Mastronardi Posts: 2,331
    edited December 1969

    Here's Big Al with a kind-of Fade.

    You are definitely very good at styling, my congrats! :)

    I'll be curious to see what you will be able to accomplish with upcoming update... :)

  • DisparateDreamerDisparateDreamer Posts: 2,270
    edited December 1969

    See, I'm addicted to long hair styles!!!

    Fisty's velvet shader for hair again, Maraieh's fabricator shaders on the dynamic maiden fair dress.
    Hair of course done in the incredibly cool Look At My Hair plugin. :D

    EnchantingLadyMd3.jpg
    1150 x 1150 - 944K
  • Alessandro MastronardiAlessandro Mastronardi Posts: 2,331
    edited December 1969

    See, I'm addicted to long hair styles!!!

    Fisty's velvet shader for hair again, Maraieh's fabricator shaders on the dynamic maiden fair dress.
    Hair of course done in the incredibly cool Look At My Hair plugin. :D

    Oh my... I suddenly fell in love, provide name and address of that beautiful lady! :)

    Great render Alia, you are really good at it! That hair styling is superb.

  • agent unawaresagent unawares Posts: 3,513
    edited December 1969

    Has anyone managed a set of tight curly hair with this yet?

  • DisparateDreamerDisparateDreamer Posts: 2,270
    edited December 1969

    I haven't yet Agent... probably because my runtime has a gazillion of tight cork-screw curly hair styles (some tame, some wild, some long some short, some thin some thick)..... and been focusing on the styles i couldn't ever BUY. what kind of style were you thinking? i'm not a great stylist like the others so only simple styles :P

  • agent unawaresagent unawares Posts: 3,513
    edited December 1969

    Something like this, maybe? Or this?

    I've been playing around but all I've managed has been straight hair so far.

  • DisparateDreamerDisparateDreamer Posts: 2,270
    edited December 1969

    OOOOH. Haha i thought like long hair! yes I think someone already made that kind of style... i haven't tried it yet but I will later! It's 8:30 am and I was up all night again. Need a nap. ^^

  • Alessandro MastronardiAlessandro Mastronardi Posts: 2,331
    edited February 2013

    Steve did a great one some time ago (we even used it in a promo image). I'll see to prepare a .lmh to share soon.

    Ome way to do it, is to increase the number of hair points, say to 30 for example, so that the curl deformer will have more points to span and wrinkle.

    Post edited by Alessandro Mastronardi on
  • agent unawaresagent unawares Posts: 3,513
    edited December 1969

    Thanks, I'll try that out.

  • agent unawaresagent unawares Posts: 3,513
    edited December 1969

    This is crazy fun even if I haven't managed anything postable yet. XD

    It would be nice to have a way to paint maps that control length as well as density.

    How does one switch to the scissors and scale tools?

  • DisparateDreamerDisparateDreamer Posts: 2,270
    edited December 1969

    Read the PDF if you haven't already, it has all the details!

    Shift key and mouse click to cut, control key plus mouse click and drag for scaling the length up or down.
    I wrote the main keyboard controls and put it on the side of my monitor so I can work really fast. I have a horrible memory. Seriously. >_<</p>

  • KeironKeiron Posts: 318
    edited December 1969

    Hi

    Has anyone has a problem with Daz Studio 4.5 Pro crashing when using look at my hair

    It seems to do it everytime I save the hair settings ive added to the Milinium Horse 2

    i can load someone else's saved look at my hair horse 2 profile ok

  • Alessandro MastronardiAlessandro Mastronardi Posts: 2,331
    edited December 1969

    keiron said:
    Hi

    Has anyone has a problem with Daz Studio 4.5 Pro crashing when using look at my hair

    It seems to do it everytime I save the hair settings ive added to the Milinium Horse 2

    i can load someone else's saved look at my hair horse 2 profile ok

    Hi keiron, if you try again, could you please send me the log file at info_at_alessandromastronardi.com ? So that I can take a look and help you? Thanks

  • KeironKeiron Posts: 318
    edited December 1969

    Hi

    Have you an Email so I can send it to you

    info_at_alessandromastronardi.com couldnt get this to work

    Kind wishes

    Keiron

  • KeironKeiron Posts: 318
    edited December 1969

    With a bit of luck it should be with you


    [email protected]

    kind wishes

    Keiron

  • RAMWolffRAMWolff Posts: 9,604
    edited December 1969

    keiron said:
    Hi

    Have you an Email so I can send it to you

    info_at_alessandromastronardi.com couldnt get this to work

    Kind wishes

    Keiron

    Change the _at_ to @ and you have Alex's email address.

  • commorancycommorancy Posts: 39
    edited December 1969

    keiron said:
    Hi

    Has anyone has a problem with Daz Studio 4.5 Pro crashing when using look at my hair

    It seems to do it everytime I save the hair settings ive added to the Milinium Horse 2

    i can load someone else's saved look at my hair horse 2 profile ok

    Yes, it will crash DS under certain conditions which are being addressed in 1.1. Specifically, if you have the LAMH hair object selected shown under 'Scene' in DS when you try to manipulate, load or save the hair object in LAMH. Always make sure you have only the figure selected whenever you attempt to edit, modify or save the hair object within LAMH. Otherwise, DS may crash.

    Not sure if that's what you're doing, so you'll have to post more specific details about what you were doing that lead up to the crash.

    Thanks.

  • Kendall SearsKendall Sears Posts: 2,995
    edited December 1969

    keiron said:
    Hi

    Has anyone has a problem with Daz Studio 4.5 Pro crashing when using look at my hair

    It seems to do it everytime I save the hair settings ive added to the Milinium Horse 2

    i can load someone else's saved look at my hair horse 2 profile ok

    The DAZ Horse 2 is one of our main testing figures, and works very well. Make sure that you put the figure into "Base Resolution" before importing it into LAMH.

    Kendall

  • agent unawaresagent unawares Posts: 3,513
    edited December 1969

    Read the PDF if you haven't already, it has all the details!

    Shift key and mouse click to cut, control key plus mouse click and drag for scaling the length up or down.
    I wrote the main keyboard controls and put it on the side of my monitor so I can work really fast. I have a horrible memory. Seriously. >_<


    Thanks! I completely missed them in the shortcuts. Should probably have searched for cut or scale instead of just scissors. XD
  • KeironKeiron Posts: 318
    edited February 2013

    Thank you for you help everyone

    Here is what im doing in sequence

    Import Daz Horse 2 into Daz Studio 4.5 pro 64 bit

    From Smart content tab/ animals/ Select Horse 2

    From Create new Look at my hair, start Hair Salon

    using >, import base horse 2 figure into Hair Salon

    Save base figure in Hair Salon ok, no problem

    Note there are no surfaces or any other features used in Daz Studio used at this time

    Import horse 2 - parted mane.lmh that someone else has produced

    all ok

    Save the same without doing anything to model PC crashes

    also

    When you first return back to Daz Studio from the Hair Salon the number of hairs you have selected is not rendered at that amount
    The second from the Hair salon works correctly

    Kindest wishes

    Keiron

    Post edited by Keiron on
  • RAMWolffRAMWolff Posts: 9,604
    edited December 1969

    *starts to whine* I want 1.1! *sniffle*

  • Alessandro MastronardiAlessandro Mastronardi Posts: 2,331
    edited December 1969

    Kendall you hear the folks around here? We need to hurry up :)

  • Alessandro MastronardiAlessandro Mastronardi Posts: 2,331
    edited December 1969

    Hi Keiron,

    I've replicated your steps and I found no issues on that, even though I'm on OSX. I'll try on Windows in the next couple of hours...

    keiron said:
    Thank you for you help everyone

    Here is what im doing in sequence

    Import Daz Horse 2 into Daz Studio 4.5 pro 64 bit

    From Smart content tab/ animals/ Select Horse 2

    From Create new Look at my hair, start Hair Salon

    using >, import base horse 2 figure into Hair Salon

    Save base figure in Hair Salon ok, no problem

    Note there are no surfaces or any other features used in Daz Studio used at this time

    Import horse 2 - parted mane.lmh that someone else has produced

    all ok

    Save the same without doing anything to model PC crashes

    also

    When you first return back to Daz Studio from the Hair Salon the number of hairs you have selected is not rendered at that amount
    The second from the Hair salon works correctly

    Kindest wishes

    Keiron


  • Kendall SearsKendall Sears Posts: 2,995
    edited December 1969

    Kendall you hear the folks around here? We need to hurry up :)

    Aye Cap'n, but I'm givin 'er all she's got!

    Kendall

  • RAMWolffRAMWolff Posts: 9,604
    edited December 1969

    Kendall you hear the folks around here? We need to hurry up :)

    Aye Cap'n, but I'm givin 'er all she's got!

    Kendall

    *snaps the whip* GRRRRRRRRRR :P

  • cwichuracwichura Posts: 1,042
    edited December 1969

    Will 1.1 have the fix to deal with changing network adapters? I don't even try to use 1.0 right now, since every time I go to use it it complains about being un-authorized because the NICs change on my laptop depending on what cellular card I've got connected. (Discussed this a bit with Allesandro in E-mail as he was sending me multiple authorization codes.)

  • BlazeMystEraBlazeMystEra Posts: 460
    edited December 1969

    I'm having a bit of a problem... I had been using LAMH already without problems (other than myself *g*), but now it constantly asks me for the installation and activation code... once I put them in and click activate, it tells me that it has been saved and that I should start LAMH again. When I do that, I'm again asked to enter the codes. even with starting ds anew it stays the same. I've reset and downloaded LAMH and installed it again, but the problem stays...

    Unfortunately there's nothing showing up in the logfile either...

    Is there anything I can do to fix this?

Sign In or Register to comment.