Files missing when loading figures

My 3D SpinMy 3D Spin Posts: 400

Many of my figures opens up an error message-See image-. When i load them
onto the Scene but normally they still load ok afterwards. why am i getting this
Error message??

file missing.jpg
856 x 680 - 182K

Comments

  • Richard HaseltineRichard Haseltine Posts: 55,231

    How did you install the content?

  • My 3D SpinMy 3D Spin Posts: 400
    edited May 24

    How did you install the content?

    I install them from DAZ with install.

    Post edited by My 3D Spin on
  • Cris PalominoCris Palomino Posts: 6,040

    Install by downloading the zip or with the Install Manager, also called DIM?

  • Richard HaseltineRichard Haseltine Posts: 55,231

    You would have to uninstall the Connect install befoer trying the DIM install.

    Are you using the default locations for your content?

  • BejaymacBejaymac Posts: 1,288

    The G3F asset directory is a funny place to be looking for the main asset for G8F.

    Seen similar issues like this reported but haven't had any way to check the issue, but I suspect either badly done Metadata or a corrupt database is the root of the problem.

    If it was something in the actual DUF/DSF files then you would probably have a lot more error messages than that.

  • My 3D SpinMy 3D Spin Posts: 400

    You would have to uninstall the Connect install befoer trying the DIM install.

    Are you using the default locations for your content?

     In DAZ i have changed install folder from C:drive to a folder in D:Drive

  • Richard HaseltineRichard Haseltine Posts: 55,231

    Please post screen shots showing the install directories in DIM and the Content Directory manager (Edit>Preferencs>Content tab) in DS.

  • My 3D SpinMy 3D Spin Posts: 400
    edited May 26

    Please post screen shots showing the install directories in DIM and the Content Directory manager (Edit>Preferencs>Content tab) in DS.

                Here are the Print Screens- They have two different locations since i hardly use DIM to install.

    Install manager.jpg
    1366 x 768 - 335K
    content-2.jpg
    1366 x 768 - 226K
    Post edited by My 3D Spin on
  • Richard HaseltineRichard Haseltine Posts: 55,231

    But you did use DIM here? The paths look OK.

    Anyway, as Bejaymac said, that's a call for a Genesis 3 path - I think others have had this, so it may be harmless.

Sign In or Register to comment.