anyone knows how to fix this?

today, i opened the MistyLara Janette for Carrara , which usually work, but got this

Screenshot 2023-02-04 194606.jpg
760 x 778 - 288K

Comments

  • StezzaStezza Posts: 7,837

    just tried mine and loaded fine..

    only guess is that the location for G3 F morphs on your hard drive has changed since you last used it successfully surprise

  • any idea how to fix it?  lol

  • ProPoseProPose Posts: 520

    Simple!  Just make sure the morph packs exist in the same directory structure from which you launched Janette

  • My content folder is intact, and I reinstalled the Misty characters And it still pops up, if I add Janette But if I create a character, using Janette, in Daz studio, and save it as a scene subset, it opens
  • also, i keep getting this error "Error: node name://%40selection/Genesis3Female: not found"

  • ProPoseProPose Posts: 520

    invisigoth said:

    My content folder is intact, and I reinstalled the Misty characters And it still pops up, if I add Janette But if I create a character, using Janette, in Daz studio, and save it as a scene subset, it opens

    Then that is your solution.  The Misty preset is not the problem, but possibly the data folder it is referencing.  Start from scratch.  I've done that alot.

  • I get a strange feeling, whenever I think about deleting my content folder. Lol
  • WendyLuvsCatzWendyLuvsCatz Posts: 37,938
    edited February 2023

    invisigoth said:

    I get a strange feeling, whenever I think about deleting my content folder. Lol

    just move the Genesis 3 data folder and reinstall the starter essentials
    your drive:\My DAZ 3D Library\Data\DAZ 3D\Genesis 

    test then add back all the additional morphs until you find the culprit

    can do it in alphabetical blocks

    however if it works in DAZ studio it may be your path in Carrara

    in which case you may need to delete your browser link and readd it

    Post edited by WendyLuvsCatz on
  • now i keep getting this, after adding shaders ... any idea?

    sorry for all the problems, i stepped away from carrara for a couple years, and now it's like i need to relearn it all over again

    Screenshot 2023-02-24 133644.png
    408 x 125 - 8K
  • StezzaStezza Posts: 7,837

    usually happens to me when the saved file size is nearing or more than 4 gig ... which happens a lot if using Genesis and not clearing out unused objects and shaders .. some have success by changing the file name extension to zip and unzipping the contents but it has never worked for me. So I just try to keep my file sizes as low as possible. smiley

  • invisigothinvisigoth Posts: 155
    edited February 2023

    there isn't anything in the scene

    Stezza said:

    usually happens to me when the saved file size is nearing or more than 4 gig ... which happens a lot if using Genesis and not clearing out unused objects and shaders .. some have success by changing the file name extension to zip and unzipping the contents but it has never worked for me. So I just try to keep my file sizes as low as possible. smiley

    Post edited by Richard Haseltine on
Sign In or Register to comment.