V6 ghosting with new Casual Denim outfit

Kyu2130Kyu2130 Posts: 97
edited July 2013 in Daz Studio Discussion

i loaded the new Casual Denim top on the default V6 and this is what i got. Anyone else having this problem. or does anyone know the solution. I loaded other items from the set separately with no problem,but once i add the top v6 goes transparent

test.png
1080 x 1700 - 1M
Post edited by Kyu2130 on

Comments

  • Kyu2130Kyu2130 Posts: 97
    edited December 1969

    ok almost 50 people viewed this and not one person even tried to help. Well i figured out what the problem was but now it has me more puzzled than ever. i turned off sub-d on the top and everything was fine. but now i've noticed that i am having the same sub-d issue with genesis 1. I took aiko 5 and put dark raven reloaded on her and had the same problem. Anyone know whats really going on here. everything was fine till a few days ago. Now i cant use sub-d at all. someone throw me some help please

  • PixolygonPixolygon Posts: 5,989
    edited July 2013

    Do you have motion blur checked in the render settings (windows > tabs > render settings)? Was a bug in 4.5.

    Post edited by Pixolygon on
  • Kyu2130Kyu2130 Posts: 97
    edited December 1969

    DUDE!!!!! you are a life saver. funny thing is i dont ever use motion blur so i have no idea how that got turned on. But any way much thanks

  • PixolygonPixolygon Posts: 5,989
    edited December 1969

    Yea, not sure what does it. I haven't came across it yet myself, only seen other posts on it. Glad it worked. Welcome to SubD and smoothing, again. =)

Sign In or Register to comment.