Auto-detect runtimes

WheatpennyWheatpenny Posts: 31
edited December 1969 in Carrara Discussion

How do I make the "auto-detect runtimes" feature work? Every time I click on it nothing happens, so I'm forced to add runtimes manually.

Comments

  • DUDUDUDU Posts: 1,806
    edited December 1969

    I think that's preferable to load them manually, if not you risks to have some files with incompatible items which would seem empty in Carrara.

  • evilproducerevilproducer Posts: 8,560
    edited December 1969

    How do I make the "auto-detect runtimes" feature work? Every time I click on it nothing happens, so I'm forced to add runtimes manually.

    Works for me with Carrara 7.2 Pro. I assume you are using Carrara 8.5?

  • WheatpennyWheatpenny Posts: 31
    edited December 1969

    yeah, Carrara 8.5 on Windows 8.1.

  • evilproducerevilproducer Posts: 8,560
    edited December 1969

    yeah, Carrara 8.5 on Windows 8.1.

    Not to hijack the thread, but I just noticed your sig. Welcome friend! I'm not part of any meeting, and I tend to lean toward more of a secular humanist view, but I was brought up as one, and consider myself a friend of the Friends.

  • WheatpennyWheatpenny Posts: 31
    edited December 1969

    yeah, Carrara 8.5 on Windows 8.1.

    Not to hijack the thread, but I just noticed your sig. Welcome friend! I'm not part of any meeting, and I tend to lean toward more of a secular humanist view, but I was brought up as one, and consider myself a friend of the Friends.

    Cool. I'm a liberal Quaker with strong leanings toward Eastern Mysticism. I usually identify myself as a Hindu-Quaker (Hindu Quakers account for approximately 5% of the Quaker population).
    (there are also secular humanist Quakers, and even atheist Quakers too.

  • DartanbeckDartanbeck Posts: 13,966
    edited December 1969

    Yeah, I've never even tried the Auto-Detect until recently, when I did a complete reinstall of everything to test out the DIM - worked really well.

  • WheatpennyWheatpenny Posts: 31
    edited December 1969

    Yeah, I've never even tried the Auto-Detect until recently, when I did a complete reinstall of everything to test out the DIM - worked really well.

    I'm beginning to suspect it might be a Windows 8.1 issue. Win 8.1 broke a few other programs, like it created the "disappearing" libraries problem in Poser, etc.

  • dot_batdot_bat Posts: 368
    edited December 1969

    if you havent installed poser libraries it wont find any runtimes, ive read its only for poser material

Sign In or Register to comment.