Digital Art Zone

 
     
Quit Breakin the store!!!
Posted: 18 October 2012 09:03 PM   [ Ignore ]
Power Member
Avatar
RankRankRank
Total Posts:  1573
Joined  2005-02-25

Because I haven’t been able to see store’s ‘new releases” or ANY filters for the last 6 hours now.  cleared cache, try again… nope.

Well that’s good I guess I can’t afford it, unless its the new bundles, maybe….

Sigh…

Profile
 
 
Posted: 18 October 2012 09:18 PM   [ Ignore ]   [ # 1 ]
Member
Rank
Total Posts:  231
Joined  2006-06-10

Same here, I can’t get to any type of store page…. fast grab, new releases, nada none of it!

Profile
 
 
Posted: 18 October 2012 10:15 PM   [ Ignore ]   [ # 2 ]
Member
Rank
Total Posts:  53
Joined  2008-04-29

Yup same here, cleared cache and it didn’t help. It is at the point where it gone beyond merely annoying to quite frustrating, and I am quite sure that DAZ is losing sales, especially if any new items have been posted. I can’t get anywhere where making a purchase would be even remotely possible.

Charles

Profile
 
 
Posted: 18 October 2012 10:58 PM   [ Ignore ]   [ # 3 ]
Member
Avatar
Rank
Total Posts:  104
Joined  2003-10-09

I love it how this stuff happens on the same day I get an email saying “The Daz Store keeps getting better!” 

I don’t know about “better” but it’s certainly what I’ve come to expect.

Profile
 
 
Posted: 18 October 2012 11:07 PM   [ Ignore ]   [ # 4 ]
Member
Rank
Total Posts:  231
Joined  2006-06-10

It seems to be working at the moment, it still has the caching problem, so if you hit refresh it may show the correct page. It worked for me a minute ago, I make no promises that it still works, lol.
I’m using Chrome.

Profile
 
 
Posted: 19 October 2012 12:33 AM   [ Ignore ]   [ # 5 ]
Member
Rank
Total Posts:  62
Joined  2004-12-27

Broke for me too. All day….

Profile
 
 
Posted: 19 October 2012 01:09 AM   [ Ignore ]   [ # 6 ]
Addict
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  4852
Joined  2009-02-26

This is what I see in the store. Ive refreshed, cleared cache, opened in multiple browsers! No fix.

Image Attachments
broke.jpg
 Signature 

- SpyroRue’s Deviant Art -

Profile
 
 
Posted: 19 October 2012 01:12 AM   [ Ignore ]   [ # 7 ]
Power Member
Avatar
RankRankRank
Total Posts:  1615
Joined  2012-01-04

It is finally working for me again after a refresh using Firefox.

 Signature 

Old Post Count: Maybe 3 or 4.
O/S: Windows 7x64
D/S: 4.6.0.18

Profile
 
 
Posted: 19 October 2012 01:19 AM   [ Ignore ]   [ # 8 ]
Addict
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  4852
Joined  2009-02-26

Did they hear us? lol Suddenly it works after a whole day… Well there you go haha!

 Signature 

- SpyroRue’s Deviant Art -

Profile
 
 
Posted: 19 October 2012 04:14 AM   [ Ignore ]   [ # 9 ]
Member
Avatar
Rank
Total Posts:  142
Joined  2006-09-14

It were done broke last night. It still be done broke this morning. Desperate need for change control.

 Signature 

My life and times: http://bryonlape.com/

Profile
 
 
Posted: 19 October 2012 04:18 AM   [ Ignore ]   [ # 10 ]
Administrator
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  15133
Joined  2003-10-09

It sorted itself out for me over night, but I do close my computer down at night, don’t know if the reboot after clearing the cache was what did it or if it did it all by itself.  The problem didn’t affect everyone, even the Mod group some had the problem, some didn’t.

 Signature 

Chohole’s Space        Neil’Vs Freebies and stuff        E Summer Bryce Rendering Challenge        July Freebie Challenge
My DAZ 3D Gallery    11915

Profile