Digital Art Zone

 
     
Trouble with loading M4 Morph++
Posted: 18 October 2012 08:54 AM   [ Ignore ]
Member
Avatar
Rank
Total Posts:  156
Joined  2007-11-26

I have been trying to load the Michael 4 Morph++ into Poser 9. It keeps telling me to put it somewhere else. A place I don’t know where is. Here is a pic of what it says. Maybe one of the Poser users know what it is talking about.

Image Attachments
m4.jpg
 Signature 
Profile
 
 
Posted: 18 October 2012 09:08 AM   [ Ignore ]   [ # 1 ]
Addict
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  6434
Joined  2005-08-15

It is looking for a file called Poser.exe, which Poser 9 probably doesn’t have, it is an old installer.

When asked, select DAZ Studio as the target installation, and exactly the same files will be installed, but the installer wont look for Poser.exe.  Morphs++ also need to be installed into the same Runtime folder as M4 is installed to.

Profile
 
 
Posted: 18 October 2012 09:14 AM   [ Ignore ]   [ # 2 ]
Member
Avatar
Rank
Total Posts:  156
Joined  2007-11-26
JimmyC_2009 - 18 October 2012 09:08 AM

It is looking for a file called Poser.exe, which Poser 9 probably doesn’t have, it is an old installer.

When asked, select DAZ Studio as the target installation, and exactly the same files will be installed, but the installer wont look for Poser.exe.  Morphs++ also need to be installed into the same Runtime folder as M4 is installed to.

Thank you. I will try that.

 Signature 
Profile