Digital Art Zone

 
   
4 of 15
4
DSON Importer for Poser 1.0.0.13 is now available!
Posted: 20 October 2012 03:13 PM   [ Ignore ]   [ # 46 ]
Member
Rank
Total Posts:  86
Joined  2003-10-09

I’ve been adding things a bit at a time & testing them as I go along ,

everything seems ok , but when I added the morphs from V5 to the clothes the library freeze came back .

however I was able to save the file as a pz3 & reload & that clears it for the moment .  stops & starts but still moving forward

Profile
 
 
Posted: 20 October 2012 06:27 PM   [ Ignore ]   [ # 47 ]
Member
Avatar
Rank
Total Posts:  39
Joined  2006-05-21

I’m getting this Error Message in the 64bit version of PoserPro 2012:

An errror occurred importing addon dson :
ERROR: DLL load failed: %1 is not a valid Win32 application.

And none of my Genesis Starter package will show up in my library.

Could somebody please help me out here?

Profile
 
 
Posted: 20 October 2012 06:30 PM   [ Ignore ]   [ # 48 ]
Administrator
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  8425
Joined  2007-11-06
squirt - 20 October 2012 06:27 PM

I’m getting this Error Message in the 64bit version of PoserPro 2012:

An errror occurred importing addon dson :
ERROR: DLL load failed: %1 is not a valid Win32 application.

And none of my Genesis Starter package will show up in my library.

Could somebody please help me out here?

Do you have SR 3 or 3.1 installed?

 Signature 

PostgreSQL CMS FAQ

Product Updates: Non-Genesis/G2 DIM Zips starting July 2013
Non-Genesis Items with Metadata
Plugin Version Numbers for DS 4.5
Updated Genesis Products

Profile
 
 
Posted: 20 October 2012 06:36 PM   [ Ignore ]   [ # 49 ]
Member
Avatar
Rank
Total Posts:  39
Joined  2006-05-21
fixmypcmike - 20 October 2012 06:30 PM
squirt - 20 October 2012 06:27 PM

I’m getting this Error Message in the 64bit version of PoserPro 2012:

An errror occurred importing addon dson :
ERROR: DLL load failed: %1 is not a valid Win32 application.

And none of my Genesis Starter package will show up in my library.

Could somebody please help me out here?

Do you have SR 3 or 3.1 installed?

3.1

Profile
 
 
Posted: 20 October 2012 07:02 PM   [ Ignore ]   [ # 50 ]
New Member
Total Posts:  4
Joined  2005-12-04

Anyone else having poser crash if you try to load the LE Dragon?

Profile
 
 
Posted: 20 October 2012 08:35 PM   [ Ignore ]   [ # 51 ]
New Member
Avatar
Total Posts:  24
Joined  2003-10-09

I just tested it in PoserPro 2012 SR 3.1 and had no problem.  I am using my old 32bit machine, which still uses XP., with the newest update to DSON installed.

Profile
 
 
Posted: 20 October 2012 08:51 PM   [ Ignore ]   [ # 52 ]
Active Member
Avatar
RankRank
Total Posts:  527
Joined  0

Dragon works fine for me in Poser 9 w/SR3.1. Running 64-bit Win 7 Pro with all updates, if that makes a difference. But I am using the first version of DSON (1.0.0.9) which might also be why it hasn’t crashed ... yet.

Erm, are there any poses for this dragon? Because I only have the 1 MAT that comes with him and there are apparently no movement poses or even morphs. All in all, he’s a very poorly-equipped dragon compared to the others I have.

Profile
 
 
Posted: 21 October 2012 01:32 AM   [ Ignore ]   [ # 53 ]
Addict
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  5595
Joined  2006-02-20
Byrdie - 20 October 2012 08:51 PM

Dragon works fine for me in Poser 9 w/SR3.1. Running 64-bit Win 7 Pro with all updates, if that makes a difference. But I am using the first version of DSON (1.0.0.9) which might also be why it hasn’t crashed ... yet.

Erm, are there any poses for this dragon? Because I only have the 1 MAT that comes with him and there are apparently no movement poses or even morphs. All in all, he’s a very poorly-equipped dragon compared to the others I have.

It is the LE version, like MilCatLE or other LE versions.
The full Subdragon ...
http://www.daz3d.com/shop/catalogsearch/result/?q=subdragon&x=0&y=0

These poses are working on both (1.99 for PC members):
http://www.daz3d.com/shop/millennium-subdragon-poses

 

 Signature 

I like Bryce, DazStudio, Poser and Vue ... in alphabetical order. And I would probably like Carrara too, if I could find the time to become acquainted with it. Peace?

Profile
 
 
Posted: 21 October 2012 06:44 AM   [ Ignore ]   [ # 54 ]
Member
Avatar
Rank
Total Posts:  37
Joined  2005-01-12

lol well no genesis for me, going to uninstall the importer again. Poser crashes every 5 mins and even without using genesis. Never crashed before i installed dson

 Signature 

http://www.daz3d.com/amaranth

Profile
 
 
Posted: 21 October 2012 07:37 AM   [ Ignore ]   [ # 55 ]
Member
Avatar
Rank
Total Posts:  39
Joined  2006-05-21
Lilwolff - 20 October 2012 08:35 PM

I just tested it in PoserPro 2012 SR 3.1 and had no problem.  I am using my old 32bit machine, which still uses XP., with the newest update to DSON installed.

Well then, I guess if it works for you then it’s case closed right? 

For Christ’s sake…

Profile
 
 
Posted: 21 October 2012 07:53 AM   [ Ignore ]   [ # 56 ]
Power Member
Avatar
RankRankRank
Total Posts:  1575
Joined  2008-11-10
squirt - 21 October 2012 07:37 AM
Lilwolff - 20 October 2012 08:35 PM

I just tested it in PoserPro 2012 SR 3.1 and had no problem.  I am using my old 32bit machine, which still uses XP., with the newest update to DSON installed.

Well then, I guess if it works for you then it’s case closed right? 

For Christ’s sake…

Double check the version you’re running… 64bit versions shouldn’t say anything about calling 32 bit anything.

Profile
 
 
Posted: 21 October 2012 01:21 PM   [ Ignore ]   [ # 57 ]
Member
Rank
Total Posts:  86
Joined  2003-10-09

so I moved the V5 character pose files into a folder called V5 & the same with the materials & now most dont work

What?

Profile
 
 
Posted: 21 October 2012 03:21 PM   [ Ignore ]   [ # 58 ]
Administrator
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  13690
Joined  2003-10-09

Did you move all four files - the cr2, the png, the py and the duf files?

 Signature 

DAZ Studio Frequently Asked Questions

Index of free DAZ Studio scripts and plugins list

Profile
 
 
Posted: 21 October 2012 11:26 PM   [ Ignore ]   [ # 59 ]
Addict
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  5595
Joined  2006-02-20

I think I’ve got a new one ...
Poserpro2012, SR3.1
DSON 10013
DS4.5.1.6
in short: all the new shinies ...

I can load Genesis (and it isn’t any slower than loading the Morphs++, A4, S4 and so on, on a V4).
I can see Genesis in the viewport.
I can load hair and clothes (materials have to be applied in from the Poses or Materials folder).
I can pose and morph Genesis.

Render: clothes and hair are visible, Genesis turns invisible.
Yes, I looked at the Parameters tab: visible in raytracing, visible in camera, visible, visible, visible! are checked.
Ooooops?
Ideas?
OK, it was a halloweeny render and maybe Genesis decided to play ghost, but ... I don’t think it should do that. wink

 Signature 

I like Bryce, DazStudio, Poser and Vue ... in alphabetical order. And I would probably like Carrara too, if I could find the time to become acquainted with it. Peace?

Profile
 
 
Posted: 22 October 2012 03:49 AM   [ Ignore ]   [ # 60 ]
Addict
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  5595
Joined  2006-02-20

OK, I got the answer somewhere else that you can’t use the Render Queue to render Genesis.
No renders of Genesis in Poser for me.

 Signature 

I like Bryce, DazStudio, Poser and Vue ... in alphabetical order. And I would probably like Carrara too, if I could find the time to become acquainted with it. Peace?

Profile
 
 
   
4 of 15
4