Digital Art Zone

 
     
PoserPro 2012 want’s me to find this file??( solved)
Posted: 12 October 2012 09:22 PM   [ Ignore ]
New Member
Total Posts:  11
Joined  2006-01-04

I am using PoserPro2012 and have found this little problem.
When opening up and bringing Victoria up I get this little message..  find’M4Head_DP.tif’  .. now I have looked everywhere and I can’t find it.. and I’m not even using M4 he’s just been installed.
Can someone tell me how to either get around this or where I can find the above .tif.

Thank you.  smile

Profile
 
 
Posted: 12 October 2012 09:40 PM   [ Ignore ]   [ # 1 ]
Administrator
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  8647
Joined  2007-11-06

What is the exact file you’re trying to load?  That is, indeed, a Michael 4 displacement map.

 Signature 

PostgreSQL CMS FAQ

Product Updates: Non-Genesis/G2 DIM Zips starting July 2013
Non-Genesis Items with Metadata
Plugin Version Numbers for DS 4.5
Updated Genesis Products

Profile
 
 
Posted: 12 October 2012 09:45 PM   [ Ignore ]   [ # 2 ]
New Member
Total Posts:  11
Joined  2006-01-04

O.K. I have loaded V4 and clothed her.. then I saved it.. now when I open up PoserPro using the saved file.. I get the above message.
I have just re-installed PoserPro and have only loaded the main files for .. V4..A4..G4..M4 including the ones for muscles and I set of poses and one set of clothing for V4…
so.. could it be one for the muscles.. it’s just that I can’t find it.  :(

Profile
 
 
Posted: 13 October 2012 12:04 AM   [ Ignore ]   [ # 3 ]
New Member
Total Posts:  11
Joined  2006-01-04

O.K… I went with

7877_1_dpc_M4BaseMAC
7878_1_dpc_M4Morphs
7878_2_dpc_M4Genitalia_MAC
9579_2_dpc_M4MuscleMrphsPwrLoader
10300_1_dpc_M4MuscleMaps_1
10300_2_dpc_M4MuscleMaps_
2M4MuscleMorps

now these all had DAZ’s.. ‘open into the right place’ thingy…and I haven’t touched them… but now that it might be a displacement map.. I’m going to reload these again and see if it works..

If it works.. I’ll put a note here so that you know..  smile

Profile
 
 
Posted: 13 October 2012 12:29 AM   [ Ignore ]   [ # 4 ]
New Member
Total Posts:  11
Joined  2006-01-04

I re-installed all of the above… then I started from scratch with V4… and so far it looks like it working.  yahhhh…  smile

Profile