Digital Art Zone

 
   
2 of 2
2
Does customer service answer the phone anymore ???
Posted: 08 October 2012 03:07 PM   [ Ignore ]   [ # 16 ]
Power Member
Avatar
RankRankRank
Total Posts:  1615
Joined  2012-01-04

Ignore this post


Edited to say I tried to post in another thread, but could not. This was just a test.


You can move along now

 Signature 

Old Post Count: Maybe 3 or 4.
O/S: Windows 7x64
D/S: 4.6.0.18

Profile
 
 
Posted: 08 October 2012 03:07 PM   [ Ignore ]   [ # 17 ]
New Member
Avatar
Total Posts:  24
Joined  2003-10-09
icprncss - 08 October 2012 01:00 PM

Schools are closed here in NY as are the Courts.  No Postal delivery either.

Same here in NJ - No School, no banks, no postal delivery, no courts. So Columbus Day is still very much alive and kicking in the USA.

Profile
 
 
Posted: 08 October 2012 03:08 PM   [ Ignore ]   [ # 18 ]
Administrator
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  15598
Joined  2003-10-09
Ledhead - 08 October 2012 03:07 PM

Ignore this post


Edited to say I tried to post in another thread, but could not. This was just a test.


You can move along now


OK, consider yourself ignored cool smirk

 Signature 

Chohole’s Space        Neil’Vs Freebies and stuff        L Summer Bryce Rendering Challenge        August Freebie Challenge
My DAZ 3D Gallery    11915

Profile
 
 
Posted: 08 October 2012 03:08 PM   [ Ignore ]   [ # 19 ]
Power Member
Avatar
RankRankRank
Total Posts:  1615
Joined  2012-01-04
chohole - 08 October 2012 03:08 PM

OK, consider yourself ignored cool smirk

LOL

 Signature 

Old Post Count: Maybe 3 or 4.
O/S: Windows 7x64
D/S: 4.6.0.18

Profile
 
 
Posted: 08 October 2012 04:16 PM   [ Ignore ]   [ # 20 ]
Member
Avatar
Rank
Total Posts:  50
Joined  2005-01-02
chohole - 08 October 2012 12:57 PM

I think you have to put “web Search” in the box at top right of the opening screen, and use “Feature” in the severity box.

You mean once I get to the bug page I have to enter ‘web search’ somewhere?  I’m sorry, I’m not trying to be thick, I just don’t understand.  Senility….one of the joys of old age.

Profile
 
 
Posted: 08 October 2012 04:36 PM   [ Ignore ]   [ # 21 ]
Administrator
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  15598
Joined  2003-10-09

yes. I go to bugs, login, then in the top right hand corner there is a box, where you can click to get a drop down box It says beside it “Project”, select Web search from the drop down menu.

Image Attachments
bug_tracker.jpg
 Signature 

Chohole’s Space        Neil’Vs Freebies and stuff        L Summer Bryce Rendering Challenge        August Freebie Challenge
My DAZ 3D Gallery    11915

Profile
 
 
Posted: 08 October 2012 06:31 PM   [ Ignore ]   [ # 22 ]
Administrator
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  8513
Joined  2007-11-06
Ledhead - 08 October 2012 02:24 PM

Where is that confounded Install Manager at anyway? We’re waiting! (Tapping fingers on screen).


Four months ago I was told it would take longer to add a PC or MAC button on the download page than it would to change everything over to zips. I don’t believe that is still the case.


PS 8-) This is all in good fun DAZ so don’t take it personal.

The delay isn’t in converting items to zips, it’s in the work required on the web side so that the Install Manager can check for updates.  Like adding a PC/MAC filter on the downloads, that’s work that has to wait for the site bugs to be fixed.

 Signature 

PostgreSQL CMS FAQ

Product Updates: Non-Genesis/G2 DIM Zips starting July 2013
Non-Genesis Items with Metadata
Plugin Version Numbers for DS 4.5
Updated Genesis Products

Profile
 
 
Posted: 08 October 2012 08:34 PM   [ Ignore ]   [ # 23 ]
Member
Avatar
Rank
Total Posts:  234
Joined  2003-10-09
sapat - 08 October 2012 12:04 PM

I found out that the zip files I got for my download resets that extract to DS ‘Content’ folder hierarchy are the way that it’s going to become according to the girl I talked to.  I bought these products in 2006, but now they extract to ‘Content’ and not ‘Runtime’.

Double click on the Content folder and extract the Runtime from there.


Coldrake

 Signature 

I don’t dance, I boogie.
———————————————————

If I have to choose between speed and quality, I’ll take quality every time.
———————————————————

It’s not what tools you use,
It’s how you use your tools.

Profile
 
 
Posted: 08 October 2012 10:24 PM   [ Ignore ]   [ # 24 ]
Member
Avatar
Rank
Total Posts:  50
Joined  2005-01-02
chohole - 08 October 2012 04:36 PM

yes. I go to bugs, login, then in the top right hand corner there is a box, where you can click to get a drop down box It says beside it “Project”, select Web search from the drop down menu.

.
.
Thanks Cho…..appreciate the help smile

Profile
 
 
Posted: 08 October 2012 10:26 PM   [ Ignore ]   [ # 25 ]
Member
Avatar
Rank
Total Posts:  50
Joined  2005-01-02
Coldrake - 08 October 2012 08:34 PM
sapat - 08 October 2012 12:04 PM

I found out that the zip files I got for my download resets that extract to DS ‘Content’ folder hierarchy are the way that it’s going to become according to the girl I talked to.  I bought these products in 2006, but now they extract to ‘Content’ and not ‘Runtime’.

Double click on the Content folder and extract the Runtime from there.


Coldrake

.
.
I don’t follow.  Are you saying while I have Winzip open, I should double click on one of the files in there?  I’m confused (which is extremely easy for me).

Profile
 
 
Posted: 09 October 2012 12:40 AM   [ Ignore ]   [ # 26 ]
Member
Avatar
Rank
Total Posts:  234
Joined  2003-10-09

Hi Sapat, I don’t have a zip from DAZ so I just made one. I use 7Zip but it should be the same.

Open the zip file and you’ll see the Content Folder, double click on the Content folder and you’ll see the Runtime folder. Select the Runtime folder and extract where you want. Hope this is helpful.


Coldrake

Image Attachments
DZ1.jpgDZ2.jpg
 Signature 

I don’t dance, I boogie.
———————————————————

If I have to choose between speed and quality, I’ll take quality every time.
———————————————————

It’s not what tools you use,
It’s how you use your tools.

Profile
 
 
Posted: 09 October 2012 10:58 AM   [ Ignore ]   [ # 27 ]
Member
Avatar
Rank
Total Posts:  50
Joined  2005-01-02

Thanks Coldrake.  I’ll have to see if I can do that in Winzip.  Or if the one you have is free, maybe I’ll download it and give it a go.  Much appreciate the visual aids smile

Profile
 
 
Posted: 09 October 2012 01:42 PM   [ Ignore ]   [ # 28 ]
Active Member
RankRank
Total Posts:  540
Joined  2010-09-02
sapat - 08 October 2012 11:21 AM

I’ve been trying all last Friday afternoon and all morning today to get hold of sales and support via the 800 number.  I keep getting the recording about no one is available to take my call.  Anyone else having trouble getting a live person?  Daz used to always answer their phones before ‘Debacle 2012’
.
I still don’t have my items I reset last Friday except for 2 zip files that have nothing but DS ‘Content’ and 2 pdf files telling me how to use a zip file.  Don’t want any of those.  I want my Poser files.
.
I also need to get a refund cuz the store let me buy something last Friday that I already have (yet again).


I haven’t called them for a long time, but I’ve never been able to get them on Friday afternoon. And it’s iffy any afternoon.

Best bet is morning, but it was Columbus day. States and individual companies decide whether they’ll celebrate it.

Of course I could think of some reasons they might be busier than they used to… smile

 Signature 

Windows:          DAZ History Manager         Daz Wishlist Manager         3D Content Downloader

Firefox Fixes for the Old Forum:      Bookmarks       Images

Fun With Bundles Thread 2

Profile
 
 
Posted: 09 October 2012 02:47 PM   [ Ignore ]   [ # 29 ]
Active Member
Avatar
RankRank
Total Posts:  618
Joined  2004-12-14
chohole - 08 October 2012 04:36 PM

yes. I go to bugs, login, then in the top right hand corner there is a box, where you can click to get a drop down box It says beside it “Project”, select Web search from the drop down menu.


I would point out that Richard Hastline has said that this isn’t updated very often.

 Signature 

“Facts do not cease to exist because they are ignored” - Aldous Huxley

Profile
 
 
Posted: 11 October 2012 12:08 PM   [ Ignore ]   [ # 30 ]
Member
Avatar
Rank
Total Posts:  50
Joined  2005-01-02
Coldrake - 09 October 2012 12:40 AM

Hi Sapat, I don’t have a zip from DAZ so I just made one. I use 7Zip but it should be the same.

Open the zip file and you’ll see the Content Folder, double click on the Content folder and you’ll see the Runtime folder. Select the Runtime folder and extract where you want. Hope this is helpful.


Coldrake

.
Thanks Coldrake, I tried the 7Zip and it worked fine for this issue.  I’ll definitely keep it for future use!!  wink

Profile
 
 
   
2 of 2
2