DAZ 3 64bit serial

Alley CatAlley Cat Posts: 8
edited December 1969 in New Users

Hi guys, I recently got a new computer, this time I have a 64bit Windows 7.

Now that I have 64bit, I installed Daz 3, but the 32bit serial will not work, and I am alienated by the big UI change in DAZ 4.

Is it even possible to get a serial for daz 3, these days ??

Comments

  • LeanaLeana Posts: 780
    edited December 1969

    64 bits was only available with DS3Advanced, so the DS3 free serial won't work.

  • frank0314frank0314 Posts: 8,728
    edited October 2012

    Cross post

    Post edited by frank0314 on
  • JaderailJaderail Posts: 0
    edited December 1969

    As stated you can only get the DS3A 64 bit serial number if you bought DS3A. If you did check in your My Account folder.

  • Alley CatAlley Cat Posts: 8
    edited December 1969

    ah rats :(

  • StevenAStevenA Posts: 0
    edited December 1969

    Guess this answers my question then. I wonder why I had DS364Bit in my downloads though. Weird.

Sign In or Register to comment.
Rocket Fuel