Digital Art Zone

 
     
New issue!
Posted: 07 October 2012 01:45 PM   [ Ignore ]
Active Member
Avatar
RankRank
Total Posts:  631
Joined  2010-09-22

Has anyone had this happy on new mac OS? When you set your work to render then minimize it then your left with a big white square you can do anything about?

Image Attachments
ss.jpg
Profile
 
 
Posted: 07 October 2012 02:41 PM   [ Ignore ]   [ # 1 ]
Member
Rank
Total Posts:  98
Joined  2005-01-24

I dont own a Mac, but this happens on a Windows machine when the resource of the computer are maxed and it is unable to re-draw the window back on the screen.

Can you reduce the priority on the render window and see if does this?

 Signature 

My Audio Production: http://soundcloud.com/analog-x64

Profile
 
 
Posted: 07 October 2012 04:51 PM   [ Ignore ]   [ # 2 ]
Active Member
Avatar
RankRank
Total Posts:  631
Joined  2010-09-22
Analog-X64 - 07 October 2012 02:41 PM

I dont own a Mac, but this happens on a Windows machine when the resource of the computer are maxed and it is unable to re-draw the window back on the screen.

Can you reduce the priority on the render window and see if does this?

Well I have really payed with anything yet been busy but One would think brand new 12 core MAC pro with 64 gigs ram and a 1 gig card could handle anything

Profile
 
 
Posted: 07 October 2012 04:52 PM   [ Ignore ]   [ # 3 ]
Active Member
Avatar
RankRank
Total Posts:  631
Joined  2010-09-22

OH Man no one noticed the CHEMTRAILS in the stock APPLE desktop!???

Profile