Building a scene???

Angel1359Angel1359 Posts: 0
edited December 1969 in New Users

Hi All

Visual question again....

Peacock_C2.jpg
897 x 674 - 85K
Peacock_C1.jpg
731 x 696 - 49K

Comments

  • Richard HaseltineRichard Haseltine Posts: 37,338
    edited December 1969

    And why is there a copyright notice on the background? It looks as if there may be a backdrop image that isn't displaying, or a transmapped background object likewise.

  • Angel1359Angel1359 Posts: 0
    edited December 1969

    And why is there a copyright notice on the background? It looks as if there may be a backdrop image that isn't displaying, or a transmapped background object likewise.

    Hi Richard

    Sorry didn't mean to confuse, both images are screenprints that I opened into my paintshop and added the copyright notice..
    When I load up my DAZ3D the genesis figure is on a blue background that I know I can change but can't remember how.........

  • FixmypcmikeFixmypcmike Posts: 17,128
    edited December 1969

    From the options menu at the top of the viewport.

  • Angel1359Angel1359 Posts: 0
    edited December 1969

    From the options menu at the top of the viewport.

    Hi "fixmypcmike" I really would appreciate an idiots guide on what I need to do, for instant what option do I select from the tool bar?

    DAZ3D_Tool_Bar.jpg
    338 x 76 - 8K
  • FixmypcmikeFixmypcmike Posts: 17,128
    edited December 1969

    This is with the viewport set to docked -- since you use the Cube, you want the rectangle with horizontal lines above the cube.

    background_color.jpg
    389 x 202 - 28K
  • Angel1359Angel1359 Posts: 0
    edited December 1969

    This is with the viewport set to docked -- since you use the Cube, you want the rectangle with horizontal lines above the cube.

    Will gladly try it out, but right now I need to catch some ZZZZZZZ after this latest crash???????

    DAZ3D_Crashing5.jpg
    808 x 843 - 122K
  • Angel1359Angel1359 Posts: 0
    edited December 1969

    This is with the viewport set to docked -- since you use the Cube, you want the rectangle with horizontal lines above the cube.

    Yep, Yipee!!! Thanks "fixmypcmike" another small problem solved...........

Sign In or Register to comment.