Digital Art Zone

 
     
How do you get D/S Pro Characters in Lightwave,C4D,Autodesk ?
Posted: 02 October 2012 11:28 PM   [ Ignore ]
Member
Avatar
Rank
Total Posts:  197
Joined  2003-10-09

How do you get D/S Pro Characters to work in Lightwave ,C4D ,Max ,Maya ,Softimage etc etc ?


If you ran a vector map character thru D/S Pro would it work in Lightwave ,C4D ,Max ,Maya ,Softimage etc etc ?


Thanks

Profile
 
 
Posted: 02 October 2012 11:40 PM   [ Ignore ]   [ # 1 ]
Power Member
Avatar
RankRankRank
Total Posts:  1860
Joined  2006-02-17
RorrKonn - 02 October 2012 11:28 PM

How do you get D/S Pro Characters to work in Lightwave ,C4D ,Max ,Maya ,Softimage etc etc ?


If you ran a vector map character thru D/S Pro would it work in Lightwave ,C4D ,Max ,Maya ,Softimage etc etc ?


Thanks

Use FBX to export the character from D|S.  You may need an extra cost FBX import plugin in the other suites depending on your license.

Kendall

 Signature 

Any opinions expressed in this post are those of Kendall Sears and may, or may not, be more, or less, valid than any other opinion.

The contents of this post are intended for the DAZ forum only, do not re-post any portion to any other forum without his permission.

Profile
 
 
Posted: 03 October 2012 09:05 AM   [ Ignore ]   [ # 2 ]
Active Member
Avatar
RankRank
Total Posts:  429
Joined  2007-10-08

This information in the docs center may be of some help for FBX settings.
FBX will convert the weightmaps, but maintain the rigging etc.


http://docs.daz3d.com/doku.php/artzone/pub/software/fbx/start


Good luck.

Profile