Digital Art Zone

 
     
Can’t find Lip Sync
Posted: 27 September 2012 08:31 PM   [ Ignore ]
Member
Rank
Total Posts:  142
Joined  2010-02-05

I have Daz 4.0.3.47 Pro - 32-bit and 64-bit (I’m leary to install 4.5), I can’t find Lip Sync in either version. (Window - Tabs - )
Should it be in the 32-bit version?

Profile
 
 
Posted: 27 September 2012 10:05 PM   [ Ignore ]   [ # 1 ]
Active Member
Avatar
RankRank
Total Posts:  294
Joined  2003-10-09

I don’t use lip synch, but I believe you have to have DAZ Mimic installed first.

Profile
 
 
Posted: 28 September 2012 02:18 AM   [ Ignore ]   [ # 2 ]
Addict
RankRankRankRank
Total Posts:  4696
Joined  2004-07-01
ragaray - 27 September 2012 08:31 PM

I have Daz 4.0.3.47 Pro - 32-bit and 64-bit (I’m leary to install 4.5), I can’t find Lip Sync in either version. (Window - Tabs - )
Should it be in the 32-bit version?

yes it should be in 32 bit

Profile
 
 
Posted: 28 September 2012 11:44 AM   [ Ignore ]   [ # 3 ]
New Member
Total Posts:  9
Joined  2010-11-06

Try right-clicking over the tabs area (not above an existing tab). A menu will show up, and you can add the lip sync tab from there. For some reason, it isn’t available from the Window -Tab menu.

Profile
 
 
Posted: 28 September 2012 03:59 PM   [ Ignore ]   [ # 4 ]
Active Member
Avatar
RankRank
Total Posts:  803
Joined  2007-01-08

Heh, I didn’t know that, pretty cool! It’s the light grey area containing the tab headers and names, for anybody else who wasn’t aware of it.

Profile