Digital Art Zone

 
   
2 of 3
2
I screwed up my DS 4. HOW CAN I START ALL OVER AGAIN?
Posted: 26 September 2012 12:52 PM   [ Ignore ]   [ # 16 ]
Addict
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  5579
Joined  2005-08-29

Under Surfaces-Tab when Genesis is selected, set the UV Map to Michael 4. When a Non Genesis skin is applied, de default is Victoria-4 as DS can’t know what it is.

Image Attachments
uvsets.jpg
 Signature 

=============================================
My DAZ Gallery  | The adventures of Lomund
Free RPG adventures for DnD, O:FR and more: http://4eyes.code66.se
Community Volunteer

Proud member of the Bald Wizards Club
I always look on the bright side of life, ‘cause I never expected the Spanish inquisition!

Profile
 
 
Posted: 26 September 2012 01:00 PM   [ Ignore ]   [ # 17 ]
Member
Rank
Total Posts:  120
Joined  2012-07-02

Do you mean when I use M4 or H4,I do that, and if I am using others I switch it back manually?

Profile
 
 
Posted: 26 September 2012 01:06 PM   [ Ignore ]   [ # 18 ]
Addict
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  5579
Joined  2005-08-29
chriswongbiz - 26 September 2012 01:00 PM

Do you mean when I use M4 or H4,I do that, and if I am using others I switch it back manually?

When you use skins on Genesis that are for Gen-4 characters (V4/S4/M4/H4/F4). You don’t have to switch back, everytime you load a new Genesis it will be set to Genesis UVs, but when you put a Gen-4 skin on it, it will not know what UV-maps to use, you got to tell it.

 Signature 

=============================================
My DAZ Gallery  | The adventures of Lomund
Free RPG adventures for DnD, O:FR and more: http://4eyes.code66.se
Community Volunteer

Proud member of the Bald Wizards Club
I always look on the bright side of life, ‘cause I never expected the Spanish inquisition!

Profile
 
 
Posted: 26 September 2012 01:20 PM   [ Ignore ]   [ # 19 ]
Member
Rank
Total Posts:  120
Joined  2012-07-02

It worked, thanks.  Please look at my M4, V4 H4 and A4 installed location, can you tell from that why the figures of them can never be used?  They all says “support folder cannot be found”, what does that mean?

Profile
 
 
Posted: 26 September 2012 01:33 PM   [ Ignore ]   [ # 20 ]
Addict
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  5579
Joined  2005-08-29
chriswongbiz - 26 September 2012 01:20 PM

It worked, thanks.  Please look at my M4, V4 H4 and A4 installed location, can you tell from that why the figures of them can never be used?  They all says “support folder cannot be found”, what does that mean?

I don’t think you’l, find them using the Smart Content Browser.

I locate them using the “content browser”.

Detached the tab for easier view, and blurred all “nudity” on the icons (to make the mods happy *grin*)

 

Image Attachments
picker.jpg
 Signature 

=============================================
My DAZ Gallery  | The adventures of Lomund
Free RPG adventures for DnD, O:FR and more: http://4eyes.code66.se
Community Volunteer

Proud member of the Bald Wizards Club
I always look on the bright side of life, ‘cause I never expected the Spanish inquisition!

Profile
 
 
Posted: 26 September 2012 01:50 PM   [ Ignore ]   [ # 21 ]
Member
Rank
Total Posts:  120
Joined  2012-07-02

This is how I found them, but when I want to use them they just say the “Michael 4"support folder could not be found . And then when I close the dialogue window this next one will come up.

I tried other ways to find it like the 3rd screenshot below, but it ends up responding with the 4th screenshot.  I already re-installed this manga bundle, it automatically uninstalled the previous one and re-installed automatically, but this is how far it gets, and I am so deprived of the Gen 4 figures, i rely on the their Gen 4 shapes for Genesis so far.

Image Attachments
Screen_shot_2012-09-26_at_12.49_.33_PM_.png
Profile
 
 
Posted: 26 September 2012 01:51 PM   [ Ignore ]   [ # 22 ]
Member
Rank
Total Posts:  120
Joined  2012-07-02

sorry that was the 4th screenshot, here is 3rd.

Image Attachments
Screen_shot_2012-09-26_at_12.46_.37_PM_.png
Profile
 
 
Posted: 26 September 2012 01:51 PM   [ Ignore ]   [ # 23 ]
Member
Rank
Total Posts:  120
Joined  2012-07-02

2nd.

Image Attachments
Screen_shot_2012-09-26_at_12.43_.33_PM_.png
Profile
 
 
Posted: 26 September 2012 01:52 PM   [ Ignore ]   [ # 24 ]
Member
Rank
Total Posts:  120
Joined  2012-07-02

1st.

Image Attachments
Screen_shot_2012-09-26_at_12.41_.38_PM_.png
Profile
 
 
Posted: 26 September 2012 01:52 PM   [ Ignore ]   [ # 25 ]
Addict
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  5579
Joined  2005-08-29
chriswongbiz - 26 September 2012 01:50 PM

This is how I found them, but when I want to use them they just say the “Michael 4"support folder could not be found . And then when I close the dialogue window this next one will come up.

I tried other ways to find it like the 3rd screenshot below, but it ends up responding with the 4th screenshot.  I already re-installed this manga bundle, it automatically uninstalled the previous one and re-installed automatically, but this is how far it gets, and I am so deprived of the Gen 4 figures, i rely on the their Gen 4 shapes for Genesis so far.

Have you run the Setup Scripts for the power loader?
“Update Michael 4 Base” that came with the Powerloader installation?

 Signature 

=============================================
My DAZ Gallery  | The adventures of Lomund
Free RPG adventures for DnD, O:FR and more: http://4eyes.code66.se
Community Volunteer

Proud member of the Bald Wizards Club
I always look on the bright side of life, ‘cause I never expected the Spanish inquisition!

Profile
 
 
Posted: 26 September 2012 02:02 PM   [ Ignore ]   [ # 26 ]
Member
Rank
Total Posts:  120
Joined  2012-07-02

I think I did, I installed this Anime Manga Starter Bundle twice already.  But if I was wrong or missed it I can install a third time.
But I do hope I haven’t moved things around too crazy that it didn’t recognize them to uninstall automatically, as I don’t know how to uninstall them manually.

Profile
 
 
Posted: 26 September 2012 02:12 PM   [ Ignore ]   [ # 27 ]
Member
Rank
Total Posts:  120
Joined  2012-07-02

I just checked , I have all the uninstallers for the Base, PowerLoader, poser and DS files. so I must have them.

Profile
 
 
Posted: 26 September 2012 02:28 PM   [ Ignore ]   [ # 28 ]
Addict
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  5579
Joined  2005-08-29
chriswongbiz - 26 September 2012 02:12 PM

I just checked , I have all the uninstallers for the Base, PowerLoader, poser and DS files. so I must have them.

You need to locate the script that is installed by the PowerLoader installers, or install the Powerloader once again so it can “Setup” the figures.

 Signature 

=============================================
My DAZ Gallery  | The adventures of Lomund
Free RPG adventures for DnD, O:FR and more: http://4eyes.code66.se
Community Volunteer

Proud member of the Bald Wizards Club
I always look on the bright side of life, ‘cause I never expected the Spanish inquisition!

Profile
 
 
Posted: 26 September 2012 02:59 PM   [ Ignore ]   [ # 29 ]
Member
Rank
Total Posts:  120
Joined  2012-07-02

I have just re-installed all 4 Powerloader once again, hope this time they work….
I didn’t uninstall the old ones before reinstallation,hope it is fine…

Profile
 
 
Posted: 26 September 2012 03:49 PM   [ Ignore ]   [ # 30 ]
Member
Rank
Total Posts:  120
Joined  2012-07-02

No the gen 4 people are still not showing….

I will also post about Jasmin and Jason in a seperate thread…

thanks.

Profile
 
 
   
2 of 3
2