Digital Art Zone

 
     
Squares in my render
Posted: 26 September 2012 03:14 AM   [ Ignore ]
Member
Avatar
Rank
Total Posts:  78
Joined  2011-10-21

When I use the ├╝berenvironment light, I some times get theese squares in my render :(

Does anybody tkow what it is?, and even better how to fix it???

Image Attachments
Render_firkant.jpg
 Signature 

Working in Daz 3d Pro, Adobe Photoshop CS5, Sony vegas pro 11, Bryce 7 pro.
Win 7 64 bit
i7 - 980 processor
Sabertooth X58 motherboard
Geforce GTX 570 (phantom3)

Profile
 
 
Posted: 26 September 2012 04:26 AM   [ Ignore ]   [ # 1 ]
Addict
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  6895
Joined  2005-08-15

There is a lenghty thread, and part of it deals with the grid lines showing using UE.  The part you need starts here : http://www.daz3d.com/forums/viewthread/6814/P45

I am not sure if it was resolved or not, but the information may help you.

Profile
 
 
Posted: 26 September 2012 04:38 AM   [ Ignore ]   [ # 2 ]
Administrator
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  16477
Joined  2009-01-22

Answer on this page http://www.daz3d.com/forums/viewthread/6814/P75

The answer is ANY Shadow Bias above .6 will fix it. Open the UE light and find Shadow Bias and test with .6 or higher.

 Signature 

Exile, Drows Walk: A Tale of Jaderail starts here. Free pulp fiction at its Fantasy best, Updated 2/3/14.
Proud Member of the Bald Wizards Club My stuff at DeviantArt

Profile