Digital Art Zone

 
     
Time for another noob question
Posted: 26 September 2012 01:55 AM   [ Ignore ]
Active Member
Avatar
RankRank
Total Posts:  279
Joined  2012-03-02

I Have seen paolo (pret a 3d) using dual views on DAZ in his videos, Hows is this activated? im using DAZ 4.5.

 Signature 

http://michaelg1234.deviantart.com/

Noob with a big heart.

Profile
 
 
Posted: 26 September 2012 02:31 AM   [ Ignore ]   [ # 1 ]
Administrator
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  16403
Joined  2009-01-22

Link for example please. Or a screen capture whichever is easier.

 Signature 

Exile, Drows Walk: A Tale of Jaderail starts here. Free pulp fiction at its Fantasy best, Updated 2/3/14.
Proud Member of the Bald Wizards Club My stuff at DeviantArt

Profile
 
 
Posted: 26 September 2012 02:50 AM   [ Ignore ]   [ # 2 ]
Active Member
Avatar
RankRank
Total Posts:  279
Joined  2012-03-02

http://www.youtube.com/watch?v=lVch_4d8C3w  look in this one JD.

 Signature 

http://michaelg1234.deviantart.com/

Noob with a big heart.

Profile
 
 
Posted: 26 September 2012 02:57 AM   [ Ignore ]   [ # 3 ]
Administrator
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  16403
Joined  2009-01-22

Ahh.. For some reason I was thinking Animation. But what you want is in Window>ViewPorts just pick what you need when you need it. You can change cameras ect… in each one you have open.

 Signature 

Exile, Drows Walk: A Tale of Jaderail starts here. Free pulp fiction at its Fantasy best, Updated 2/3/14.
Proud Member of the Bald Wizards Club My stuff at DeviantArt

Profile
 
 
Posted: 26 September 2012 02:59 AM   [ Ignore ]   [ # 4 ]
Active Member
Avatar
RankRank
Total Posts:  279
Joined  2012-03-02

DOH!  how silly of me. Thanks a bunch.

 Signature 

http://michaelg1234.deviantart.com/

Noob with a big heart.

Profile