Digital Art Zone

 
     
Posing at correct frame?
Posted: 25 September 2012 04:02 AM   [ Ignore ]
Member
Rank
Total Posts:  54
Joined  2005-02-17

Hi all,

I want to pose a V4 figure at frame 1, but mistakenly pose it on frame 30.
How could I pose the figure on frame 1 quickly, without adjusting the dial value one by one?

Thanks in advance

Profile
 
 
Posted: 25 September 2012 04:12 PM   [ Ignore ]   [ # 1 ]
Addict
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  5403
Joined  2006-08-27

You could save the Pose as an NLA Pose Clip. You can then delete the keyframes. you can save the clips to your clips browser and even edit it.

 Signature 

I find it somewhat liberating not to be encumbered by accuracy.

Profile
 
 
Posted: 25 September 2012 08:28 PM   [ Ignore ]   [ # 2 ]
Member
Rank
Total Posts:  54
Joined  2005-02-17

Thank you for your tips.

Profile