Digital Art Zone

 
   
2 of 3
2
HU for the AniMate2 plugin!:-) 
Posted: 22 September 2012 10:31 AM   [ Ignore ]   [ # 16 ]
Active Member
RankRank
Total Posts:  540
Joined  2010-09-02
kitakoredaz - 22 September 2012 10:28 AM

I can not grab what happend at all,, it seems terrible for me,,

because where they announced it ? whent turned to price so quickly,
becaues now they keep sale,, ><

I understand sayuing complain,, but I feel so messy.

No, these sales are always timed. And you can’t argue with the clock.

The product pages used to say how long a sale would last, on the old store. I hope they fix that soon.

But it probably says in the newsletter (I’m too tired to check). Or was it a Fast Grab? That’s even more merciless.


Edit: You guys type too fast for me. Oh, it was a mistake, then, ok, heh.

Oh well, easy come, easy go.

Edit: Huh? I give up, goodnight.

 Signature 

Windows:          DAZ History Manager         Daz Wishlist Manager         3D Content Downloader

Firefox Fixes for the Old Forum:      Bookmarks       Images

Fun With Bundles Thread 2

Profile
 
 
Posted: 22 September 2012 10:33 AM   [ Ignore ]   [ # 17 ]
Member
Rank
Total Posts:  114
Joined  2008-04-10

As a note sometimes the installers of aniBlocks will install to
- path to the content folder that has Runtime in it\content\aniBlocks

They should be
- path to the content folder that has Runtime in it\\aniBlocks

So aniBlocks and Runtime should be sibling folders.

Profile
 
 
Posted: 22 September 2012 10:37 AM   [ Ignore ]   [ # 18 ]
Power Member
Avatar
RankRankRank
Total Posts:  1881
Joined  2012-03-24

ok,, do not mind^^

and I hope many aniblocks for genesis.
and animate 3 moreversion uped for ds 4.5!

(this time I buy animate 2 plug in only, but thank you go-figure^^)

and thank good night Tagiman J ^^

Profile
 
 
Posted: 22 September 2012 10:43 AM   [ Ignore ]   [ # 19 ]
Addict
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  6664
Joined  2005-08-15




Thank you Go Figure for the fix for the Genesis feet, it works very well.

Profile
 
 
Posted: 22 September 2012 10:46 AM   [ Ignore ]   [ # 20 ]
Active Member
RankRank
Total Posts:  540
Joined  2010-09-02
kitakoredaz - 22 September 2012 10:37 AM

and thank good night Tagiman J ^^

huh? mgrmblmle… oh yeah, goodnight kik… uh.. kitakodaziser. I should sleep in the bed… yeah… shut eye

 Signature 

Windows:          DAZ History Manager         Daz Wishlist Manager         3D Content Downloader

Firefox Fixes for the Old Forum:      Bookmarks       Images

Fun With Bundles Thread 2

Profile
 
 
Posted: 22 September 2012 10:48 AM   [ Ignore ]   [ # 21 ]
Member
Rank
Total Posts:  114
Joined  2008-04-10

You are welcome.

For those interested here are some videos on some of what aniMate2 can do.
- http://gofigure3d.com/site/index.php?option=com_content&view=article&id=93&Itemid=87

Profile
 
 
Posted: 22 September 2012 10:53 AM   [ Ignore ]   [ # 22 ]
Addict
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  6664
Joined  2005-08-15

That link is just what I need, thank you.

Profile
 
 
Posted: 22 September 2012 11:28 AM   [ Ignore ]   [ # 23 ]
Power Member
Avatar
RankRankRank
Total Posts:  1881
Joined  2012-03-24

now ,,, I check my installer and Patience55 said,(I just buy animate 2 only)

it is for ds 3., so I just try install,  with default location.

but it turned to erroer. waht I need for install it?

EDITED
(I understand, I need imput serial keys but how can i do it?
ah,, ok I found it ,, it goes to 2nd page for my serial code,, so I missed it ^^;)

Profile
 
 
Posted: 22 September 2012 12:25 PM   [ Ignore ]   [ # 24 ]
Addict
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  6664
Joined  2005-08-15

You do not need to install the plugin, it is already a part of the main DS4P installer.

Go to Help > About Installed Plugins, and enter the serial code there.

Profile
 
 
Posted: 22 September 2012 08:55 PM   [ Ignore ]   [ # 25 ]
Addict
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  5068
Joined  2012-04-07
larsmidnatt - 22 September 2012 08:29 AM

Yeah i got animate2 and the start content bundle, really good price (I hope, I haven’t used it yet to see if I like it) I was confused at first when the installer wouldn’t work but then i realized it was already installed in 4.

Anyway I was starting to think about some simple animations that I could export out ot make gifs so this may be perfect for that.

Yes grin There’s a lot more editing option ... tracks even ... so we can use it for more complicated animations as well. Great sale ... sometimes this is why i stay up so late at night ... have to “drop in cart and check out” before system changes its mind. I’ve been waiting a long time for this to come down to a price I could afford when I also had the money to spend.

We can also use it to bring poses into Puppeteer ... and somehow I think we can also make our own animate files for this. Lots to learn!

 Signature 
Profile
 
 
Posted: 22 September 2012 08:57 PM   [ Ignore ]   [ # 26 ]
Addict
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  5068
Joined  2012-04-07
Frank0314 - 22 September 2012 09:25 AM

Title edited to remove %

Okay? Don’t recall putting any in there but okay, thank you.

 Signature 
Profile
 
 
Posted: 22 September 2012 09:02 PM   [ Ignore ]   [ # 27 ]
Addict
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  5068
Joined  2012-04-07
Go Figure - 22 September 2012 10:48 AM

You are welcome.

For those interested here are some videos on some of what aniMate2 can do.
- http://gofigure3d.com/site/index.php?option=com_content&view=article&id=93&Itemid=87

Thank you grin

 Signature 
Profile
 
 
Posted: 22 September 2012 10:02 PM   [ Ignore ]   [ # 28 ]
Member
Avatar
Rank
Total Posts:  192
Joined  2007-03-10

Here is my first aniMate to Poser Test.

http://www.youtube.com/watch?v=khzHf-_N3IY&feature=youtu.be

Profile
 
 
Posted: 22 September 2012 10:39 PM   [ Ignore ]   [ # 29 ]
Addict
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  5068
Joined  2012-04-07

Carnite also has tutorials worth watching.

Here’s one for climbing stairs.
http://www.youtube.com/watch?v=ExXkTTniE1E&feature=related

 Signature 
Profile
 
 
Posted: 22 September 2012 10:52 PM   [ Ignore ]   [ # 30 ]
Member
Rank
Total Posts:  142
Joined  2009-09-25
kitakoredaz - 22 September 2012 10:30 AM

hey,, why change sale price ><

I throw two items my cart animate for carrara pro bundle and animate 2,,
if it was mistake price before?

I am Plan to get animate2 and some antiblock bundle. When I was about to checkout I found the price changed. The 75% sale price does not last even one day.

How about change back to 75%?

Profile
 
 
   
2 of 3
2