Digital Art Zone

 
     
ANyine bought DAZ’s PClub iClone Animation 3 in one package offer?
Posted: 20 September 2012 04:26 PM   [ Ignore ]
Member
Avatar
Rank
Total Posts:  30
Joined  2005-08-16

Through DAZ. Did it work properly? Mine isn’t. It’s a complete mess and not seeming to get any better after 10 support messages from me to DAZ and Reallusion. In fact it has become worse as far as I can see.

So far I have spent $500, been given a document that was supposed to have a serial number and did not, been directed to a download file that only has one of the 3 parts of the 3-1 package, asked, had the serial numbers that I _did_ have removed from my account, (even though that was not the main problem at all and may not have even been a problem) and been redirected to the same link with the same wrong file.

Let’s know. I am feeling a bit lonely and confused here.

 Signature 

Nick
(why am I new member?)

Profile
 
 
Posted: 20 September 2012 04:56 PM   [ Ignore ]   [ # 1 ]
Administrator
Avatar
RankRankRank
Total Posts:  1360
Joined  2004-02-13
OldNick - 20 September 2012 04:26 PM

Through DAZ. Did it work properly? Mine isn’t. It’s a complete mess and not seeming to get any better after 10 support messages from me to DAZ and Reallusion. In fact it has become worse as far as I can see.

So far I have spent $500, been given a document that was supposed to have a serial number and did not, been directed to a download file that only has one of the 3 parts of the 3-1 package, asked, had the serial numbers that I _did_ have removed from my account, (even though that was not the main problem at all and may not have even been a problem) and been redirected to the same link with the same wrong file.

Let’s know. I am feeling a bit lonely and confused here.

I had some issues when I purchased it as well due to some store issue. I think generally its been the same issue across the board. If you are able, I would call. For me they had to put through a secondary order to release the stuff right into my account. It may be what will need to be done with you as well but if you call they can find a solution and you and they will know right then if it works or not. If you are unable to call, please let me know and I’ll talk to CS for you and see about getting this resolved for you smile

Just let me know if you would like me to do that.

 Signature 

Aundrea M Anderson (ann0314) (ARTCollaborations) (ARTCollab)
DAZ3D Community Volunteer Program Manager
DAZ3D PA/Customer Relations Liaison
Co-Owner of ARTCollaborations

Profile
 
 
Posted: 20 September 2012 06:08 PM   [ Ignore ]   [ # 2 ]
Member
Avatar
Rank
Total Posts:  30
Joined  2005-08-16

Thanks for the reply. At least it’s not just me.

Calling’s not really an option as I live in Australia.

If this is happening to others, I can’t understand why it’s not fixed. I now have both sides basically saying I need to contact the other. As far as I can see all it takes is to be sent to the right link at Reallusion. It would seem the link I (we) have been given is to iClone5 Pro only.

EDIT: Sorry. Thanks for the kind offer of help. Anything you can do would be welcome. I feel I cannot do any more and I am getting more than a little frustrated.

 Signature 

Nick
(why am I new member?)

Profile
 
 
Posted: 20 September 2012 06:11 PM   [ Ignore ]   [ # 3 ]
Addict
RankRankRankRank
Total Posts:  4941
Joined  2004-07-01

please help him - we been trying here

http://www.daz3d.com/forums/viewthread/4148/P75

Profile
 
 
Posted: 20 September 2012 09:29 PM   [ Ignore ]   [ # 4 ]
Member
Avatar
Rank
Total Posts:  30
Joined  2005-08-16
bigh - 20 September 2012 06:11 PM

please help him - we been trying here

http://www.daz3d.com/forums/viewthread/4148/P75

Yes and I appreciate your efforts. But it seems I am not the only one and basically it is as simple as providing the correct link for the 3-in-1, not just iClone.

Reallusion have now given me links for the other two components and DAZ have reinstated serial numbers in my account

STILL WRITTEN SO IF YOU COPY AND PASTE THEM THEY FAIL. You have to know what part to copy to get right.aaaaargghh!

And so I venture with, some trepidation, into the next round of downloads and attempts to get started.

Wish me luck people.

 Signature 

Nick
(why am I new member?)

Profile
 
 
Posted: 21 September 2012 11:30 AM   [ Ignore ]   [ # 5 ]
Administrator
Avatar
RankRankRank
Total Posts:  1360
Joined  2004-02-13

ell please let me know if this fixes things or if you still run into issues…if so Ill do my best to get it all straightened around for you smile Just let me know. Hopefully its all straightened around now smile

 Signature 

Aundrea M Anderson (ann0314) (ARTCollaborations) (ARTCollab)
DAZ3D Community Volunteer Program Manager
DAZ3D PA/Customer Relations Liaison
Co-Owner of ARTCollaborations

Profile
 
 
Posted: 21 September 2012 02:50 PM   [ Ignore ]   [ # 6 ]
Active Member
Avatar
RankRank
Total Posts:  356
Joined  2007-07-31
OldNick - 20 September 2012 06:08 PM

Thanks for the reply. At least it’s not just me.

Calling’s not really an option as I live in Australia.


than a little frustrated.

Get a phone card from your newsagent or tobacconist - its real cheap to phone overseas with them.

 Signature 

http://bond3d.wix.com/carrarators#!home/mainPage

Profile
 
 
Posted: 21 September 2012 04:47 PM   [ Ignore ]   [ # 7 ]
Administrator
Avatar
RankRankRank
Total Posts:  1360
Joined  2004-02-13

I think they may have gotten it straightened all around for him now so shouldn’t need to call smile And if not I’ll gladly look into it further and try to help smile

 Signature 

Aundrea M Anderson (ann0314) (ARTCollaborations) (ARTCollab)
DAZ3D Community Volunteer Program Manager
DAZ3D PA/Customer Relations Liaison
Co-Owner of ARTCollaborations

Profile