Digital Art Zone

 
     
I’m having problems installing 3D Bridge for Photoshop CS6.
Posted: 12 September 2012 01:52 AM   [ Ignore ]
New Member
Total Posts:  7
Joined  2005-02-16

After the installation I can’t find it in Photoshop (Under Automation) like I could in CS5. Am I missing something?

Profile
 
 
Posted: 12 September 2012 03:38 AM   [ Ignore ]   [ # 1 ]
Addict
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  6616
Joined  2005-08-15

Have a look at this thread, it may have your answer:: http://www.daz3d.com/forums/viewthread/7532/

Profile
 
 
Posted: 12 September 2012 05:18 AM   [ Ignore ]   [ # 2 ]
New Member
Total Posts:  7
Joined  2005-02-16

It looks like you solved my problem.Thanks so much, it is much appreciated.wink

Profile
 
 
Posted: 12 September 2012 09:16 PM   [ Ignore ]   [ # 3 ]
New Member
Total Posts:  7
Joined  2005-02-16

The problem turned out to be that I hadn’t installed the 3D Bridge PlugIn properly. For anyone having problems you need to go INTO the PhotoShop directory and install to the “PlugIns” folder or it wont work. It has nothing to do with installing both the 32 Bit and 64 Bit versions.  grin

Profile