Where is the Decimator?

User #2154282User #2154282 Posts: 0
edited December 1969 in DAZ Studio Discussion

Hey everyone,

I'm new to Daz Studio. I'm working with Iclone and wanted to be able to export Characters. Problem when I first downloaded the Daz software I saw the Decimator (serial key) option when I opened the screen.

Then I downloaded the actual Decimator plugin in my Account and then the Serial dissapeared. I looked in the Windows/tabs thinking I would see it there but no luck.

I thought then that I needed to acutally purchase the plugin and so I did just that (was I supposed to?)

So my question is, "Where is the Decimator?"

Thanks.

Comments

  • FixmypcmikeFixmypcmike Posts: 11,668
    edited December 1969

    Start up DS, then go to "Help > About Installed Plugins" and put in the serial number for Decimator.

  • User #2154282User #2154282 Posts: 0
    edited December 1969

    It says: Plug-In Failed to Load.

    Library could not be loaded. File is not a valid DAZ Studio plug-in, or was made for a different version of DAZ Studio.

    When I first Downloaded Daz I saw the Registration for the Decimator. Then when I looked at the downloads in my account I saw the Decimator Link for 64 bit and downloaded it. After loading everything then I looked in the Help/About Installed Plugins" and saw it red.

    So what should I do?

  • FixmypcmikeFixmypcmike Posts: 11,668
    edited December 1969

    email said:
    It says: Plug-In Failed to Load.

    Library could not be loaded. File is not a valid DAZ Studio plug-in, or was made for a different version of DAZ Studio.

    When I first Downloaded Daz I saw the Registration for the Decimator. Then when I looked at the downloads in my account I saw the Decimator Link for 64 bit and downloaded it. After loading everything then I looked in the Help/About Installed Plugins" and saw it red.

    So what should I do?

    What's the filename of the installer you downloaded?

  • User #2154282User #2154282 Posts: 0
    edited December 1969

    Ha ha, I figured it out.

    I had to totally gut out the program and re-install Daz. Now it shows up, "LIKE A GLOVE!"

    Thanks anyways man.

    Another quick question while I have your attention.

    I model in Maya and Zbrush and I want to create my own cloths for my characters. You'd save me a lot of google time if you could point me in the right direction of which plugins I'd need in Daz to accomplish this.

    Thanks Again.

  • FixmypcmikeFixmypcmike Posts: 11,668
    edited December 1969

    Do you mean you create morphs, or are you talking about completely new figures?

Sign In or Register to comment.
Rocket Fuel