Digital Art Zone

 
     
is it a joke ?
Posted: 08 September 2012 07:39 AM   [ Ignore ]
New Member
Total Posts:  1
Joined  2009-10-23

Daz studio works bad or don’t work at all ?  That is the question…. Another studio, the4.5, and always the same problems.

Profile
 
 
Posted: 08 September 2012 09:47 AM   [ Ignore ]   [ # 1 ]
Addict
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  6425
Joined  2005-08-15

What Operating System are you using, and what are your machine specs?  What problems are you having exactly?

DS4 works OK for me, but I am using the 64 bit version, and I have plenty of memory.

Profile
 
 
Posted: 08 September 2012 12:41 PM   [ Ignore ]   [ # 2 ]
Member
Avatar
Rank
Total Posts:  66
Joined  2003-10-10

I have nothing but praise for the latest version of studio. If your having a bad user experience it could be do to an outdated / underpowered computer or inexperience with the program.

 Signature 

VTV - The Virtual Broadcasting Network

Profile
 
 
Posted: 08 September 2012 03:22 PM   [ Ignore ]   [ # 3 ]
Power Member
Avatar
RankRankRank
Total Posts:  2224
Joined  2005-09-05

Sometimes programs don’t work on a particular computer configuration. For example I have problems running Poser but others can and some people have problems with DS but can run Poser. What you have installed on your machine can also make a difference.

If you post your machines specs maybe someone can help you….

 Signature 

Shadermixer tutorials and recipes
My ShareCG Gallery
Shadermixer Documents

Profile
 
 
Posted: 08 September 2012 03:38 PM   [ Ignore ]   [ # 4 ]
Active Member
Avatar
RankRank
Total Posts:  311
Joined  2004-09-07

Can I ask, those where things are working just fine… remember with the previous versions of D/S where it was advised to install the 32bit version as WELL as the 64bit, even if you only used the 64bit… does that still apply with this version? 4.5?

Just wondering. As for me, only thing that won’t stay working is the Content Management Service… very faulty in this version, but everything else… pretty much systems go. I haven’t tried to use the various Plugins however, so I can’t speak on them… but the base functions besides the CMS is all fine.

 Signature 

Mercedes Keyes
Amber Swann Publishing Inc.
Facebook
Published Novels
DeviantArt
3D Graphics Art Community - Google+ Join me there

Profile
 
 
Posted: 08 September 2012 04:04 PM   [ Ignore ]   [ # 5 ]
Administrator
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  8513
Joined  2007-11-06

I’ve never needed to install both in 4.0 or 4.5

 Signature 

PostgreSQL CMS FAQ

Product Updates: Non-Genesis/G2 DIM Zips starting July 2013
Non-Genesis Items with Metadata
Plugin Version Numbers for DS 4.5
Updated Genesis Products

Profile
 
 
Posted: 08 September 2012 04:14 PM   [ Ignore ]   [ # 6 ]
Active Member
Avatar
RankRank
Total Posts:  311
Joined  2004-09-07

Cool… just wondering, because I only installed the 64bit this time… and I was wondering if that might be the problem with CMS… but nope, not it. smile

Thanks…;-)

 Signature 

Mercedes Keyes
Amber Swann Publishing Inc.
Facebook
Published Novels
DeviantArt
3D Graphics Art Community - Google+ Join me there

Profile