Digital Art Zone

 
     
Convert animation into aniMate2 aniBlock
Posted: 27 May 2012 10:23 PM   [ Ignore ]
Member
Rank
Total Posts:  26
Joined  2003-10-09

I created and animation in Daz Studio 4 using the Timeline. Is there some way to turn the animation into an aniBlock for aniMate2

Profile
 
 
Posted: 28 May 2012 05:36 AM   [ Ignore ]   [ # 1 ]
Addict
RankRankRankRank
Total Posts:  4769
Joined  2004-07-01
santamonica - 27 May 2012 10:23 PM

I created and animation in Daz Studio 4 using the Timeline. Is there some way to turn the animation into an aniBlock for aniMate2

right click on DS timeline .

Profile
 
 
Posted: 28 May 2012 05:51 AM   [ Ignore ]   [ # 2 ]
Member
Avatar
Rank
Total Posts:  162
Joined  2006-05-14

Actually, it’s right click at the top of the aniMate2 tab and choose Create aniBlock from Studio Keyframes (see attached image).

I just did a quick and dirty video for someone else here:

http://www.daz3d.com/forums/viewthread/726/#6108

 

Image Attachments
Screen_Shot_2012-05-28_at_9.49_.56_PM_.png
Profile
 
 
Posted: 28 May 2012 05:56 AM   [ Ignore ]   [ # 3 ]
Addict
RankRankRankRank
Total Posts:  4769
Joined  2004-07-01
carnite - 28 May 2012 05:51 AM

Actually, it’s right click at the top of the aniMate2 tab and choose Create aniBlock from Studio Keyframes (see attached image).

I just did a quick and dirty video for someone else here:

http://www.daz3d.com/forums/viewthread/726/#6108

about time - where you been raspberry

Profile
 
 
Posted: 28 May 2012 06:01 AM   [ Ignore ]   [ # 4 ]
Member
Avatar
Rank
Total Posts:  162
Joined  2006-05-14

Slacking, obviously tongue rolleye

Profile
 
 
Posted: 28 May 2012 12:33 PM   [ Ignore ]   [ # 5 ]
Member
Rank
Total Posts:  26
Joined  2003-10-09

Carnite - thank you very much for the info!

Profile