Digital Art Zone

 
     
WIreframe Stupidity!
Posted: 27 August 2012 07:13 PM   [ Ignore ]
Active Member
Avatar
RankRank
Total Posts:  631
Joined  2010-09-22

I am sorry if this sounds stupid but how can I render out a scene at full res then render out it as a wireframe? without a plugin

Profile
 
 
Posted: 27 August 2012 07:57 PM   [ Ignore ]   [ # 1 ]
Member
Rank
Total Posts:  68
Joined  2003-10-23

change render setting from photorealistic to draft should work OK

Profile
 
 
Posted: 28 August 2012 07:58 AM   [ Ignore ]   [ # 2 ]
Active Member
Avatar
RankRank
Total Posts:  658
Joined  2006-09-30

Here’s a thread where I go on about my favorite wireframe trick ; http://www.daz3d.com/forums/viewthread/2693/

Image Attachments
origimage_1_28.jpg
 Signature 

MOO!

Profile