Digital Art Zone

 
     
Smart Content: Can somebody ‘splain me?
Posted: 27 August 2012 06:45 PM   [ Ignore ]
Member
Avatar
Rank
Total Posts:  247
Joined  2010-01-27

When I’m trying to use smart content, it gets to this display, then I have to double click one of them, and drill down again in the tiny box on top. I’m sure it’s supposed to be easier than that.

Oh, yes, this is a Genesis kid in K4 overalls in the DAZ barn. Pretty cool how all work together.

Image Attachments
SmartContent.jpgTinyTree.jpg
 Signature 

—————————-
“By all means marry; if you get a good wife, you’ll be happy. If you get a bad one, you’ll become a philosopher.”—Socrates
http://www.improbable.me
Using DS 4.5.0.114 Pro 64 bit poorly.

(Formerly Halfbubble)

Profile
 
 
Posted: 27 August 2012 07:07 PM   [ Ignore ]   [ # 1 ]
Active Member
Avatar
RankRank
Total Posts:  519
Joined  2003-10-09

The ‘blank’ thumbnail with a dotted line around it, and the exclaimation point in the lower right corner, means that one or more of the files needed for that particular thing are missing or broken. They simply won’t work from there, if the metadata is wrong or if the files are actually missing.

 Signature 

A good pun is its own reword

“The greatest sin is to be willfully unteachable” - Dr. Pat Allen

Profile
 
 
Posted: 27 August 2012 07:14 PM   [ Ignore ]   [ # 2 ]
Active Member
RankRank
Total Posts:  550
Joined  2011-04-12

Try clicking “Files” up at the top of the panel.  You may find it easier to use that way.

 Signature 

Not interested in the giant leap backwards that is “Genesis 2”.

Profile
 
 
Posted: 27 August 2012 07:19 PM   [ Ignore ]   [ # 3 ]
Administrator
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  9004
Joined  2007-11-06

In this case, as far as I can tell all that’s missing in the Products view is the icon to display, the items within each product are fine.

 Signature 

PostgreSQL CMS FAQ
Tutorial: Adding Surfaces in DS
Product Updates: Non-Genesis/G2 DIM Zips
Non-Genesis Items with Metadata
Updated Genesis Products

Profile
 
 
Posted: 28 August 2012 05:56 AM   [ Ignore ]   [ # 4 ]
Addict
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  8134
Joined  2009-05-14

Yep as mike said all the files are there, well in my content folder they are just the icons are messed up.

 Signature 

Pete

Somethings to Consider when starting to learn CG

My Gallery

My Render Thread and Tutorials

Proud member of the Bald Wizards Club and Co-operative

Profile
 
 
Posted: 28 August 2012 05:23 PM   [ Ignore ]   [ # 5 ]
Member
Avatar
Rank
Total Posts:  247
Joined  2010-01-27

Hmm. Wonder how they got that way. Even more, how to fix them. I’ll try the “Genesis Essentials” installer again.

 Signature 

—————————-
“By all means marry; if you get a good wife, you’ll be happy. If you get a bad one, you’ll become a philosopher.”—Socrates
http://www.improbable.me
Using DS 4.5.0.114 Pro 64 bit poorly.

(Formerly Halfbubble)

Profile