Digital Art Zone

 
     
Problem with Saving my Work in DAZ3D 4.5
Posted: 22 August 2012 11:51 AM   [ Ignore ]
Member
Rank
Total Posts:  51
Joined  2012-04-19

When I have the scene and two characters.

Sometimes DAZ3D 4.5 does not save my work in DAZ3D. I have to delete the scene or have one character on stage.

But only sometimes happens, I have:

Inter Pentium Processor T4500
Intel GMA 4500M
2 GB DDR3 Memory
320 GB HDD

Software problem or hardware resources need?

Profile
 
 
Posted: 22 August 2012 03:26 PM   [ Ignore ]   [ # 1 ]
Addict
RankRankRankRank
Total Posts:  4636
Joined  2004-07-01
SINANIMACION - 22 August 2012 11:51 AM

When I have the scene and two characters.

Sometimes DAZ3D 4.5 does not save my work in DAZ3D. I have to delete the scene or have one character on stage.

But only sometimes happens, I have:

Inter Pentium Processor T4500
Intel GMA 4500M
2 GB DDR3 Memory
320 GB HDD

Software problem or hardware resources need?

looks like hardware to me

Profile
 
 
Posted: 22 August 2012 03:47 PM   [ Ignore ]   [ # 2 ]
Addict
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  7670
Joined  2009-05-14

I have 3GB of Memory and I struggle with two characters (Genesis) and a background prop. So with you having 2 GB I would say that is your problem.

 Signature 

Pete

Somethings to Consider when starting to learn CG

My Gallery

My Render Thread and Tutorials

Proud member of the Bald Wizards Club and Co-operative

Profile