Digital Art Zone

 
     
Problems on Display with Victoria and Geometrie ..
Posted: 21 August 2012 02:19 AM   [ Ignore ]
Member
Rank
Total Posts:  64
Joined  2008-05-10

Yesterday I started with a Scene .. nothing huge .. just Victoria4 and some Clothing ..

I think this is really a bug .. the Clothes are shown .. but I get victoria like I changed the display for geometrie but I did´nt ..
Anny Helpers out there .. or did I something wrong ??

Thanks a lot for your Help
Tobias

Image Attachments
dazscene.jpg
Profile
 
 
Posted: 21 August 2012 03:18 AM   [ Ignore ]   [ # 1 ]
Member
Rank
Total Posts:  36
Joined  2007-05-17
bloodboy - 21 August 2012 02:19 AM

Yesterday I started with a Scene .. nothing huge .. just Victoria4 and some Clothing ..

I think this is really a bug .. the Clothes are shown .. but I get victoria like I changed the display for geometrie but I did´nt ..
Anny Helpers out there .. or did I something wrong ??

Thanks a lot for your Help
Tobias

This happened to me with Genesis set to V4, are you loading same?
I resolved my issue by re-installing Genesis starters essentials..it appeared that before doing this DS4.5 wouldn’t recognise or list Genesis, and therefore any Genesis character selected loaded as bounding geometry.
So, I would suggest that you try re-installing the character from your saved downloads, or re-set your downloads for the item in your DAZ3D account, and then re-install.

 

Profile
 
 
Posted: 21 August 2012 06:47 AM   [ Ignore ]   [ # 2 ]
Active Member
RankRank
Total Posts:  291
Joined  2012-02-21

Maybe you changed the Drawstyle of your tool to “Smooth-Shaded box”. If so, set it back to “Off”

Profile