Digital Art Zone

 
   
38 of 65
38
GET DAZ STUDIO 4.5!  See why you should do it today!
Posted: 28 August 2012 12:24 AM   [ Ignore ]   [ # 556 ]
Member
Avatar
Rank
Total Posts:  92
Joined  2003-10-09

I reset my download and everything is there but the GoZ files.  What are they for anyway?  And why would I need them? Do I need to reset my download from Reality 2 to get 2.5?

Profile
 
 
Posted: 28 August 2012 04:34 AM   [ Ignore ]   [ # 557 ]
Administrator
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  7972
Joined  2006-03-19

Can you please submit a bug report so they can look at the issue.

 Signature 

ARTCollaborations Store on DAZ3D    ARTCollaborations on Facebook

*****Ravenwood Cemetery*****  

 

Profile
 
 
Posted: 28 August 2012 06:07 AM   [ Ignore ]   [ # 558 ]
Member
Avatar
Rank
Total Posts:  184
Joined  2007-03-10

pete.c44:


I concur with inquire.  Very impressive work.  Any plans to go beyond 3 seconds?

Thanks for the kind comments.

The Dynamic Cloth plug-in is extremely slow. Plus it has a tendency to get the “wiggles”.  I still view it as useful for really quick scenes….but IMHO, it is still in the toy stage. Dynamic cloth isdifficult in any software. I find the new Auto-Fit and collision detection more reliable.

Profile
 
 
Posted: 28 August 2012 10:11 AM   [ Ignore ]   [ # 559 ]
Power Member
Avatar
RankRankRank
Total Posts:  1426
Joined  2009-09-11
UVDan - 28 August 2012 12:24 AM

I reset my download and everything is there but the GoZ files.  What are they for anyway?  And why would I need them? Do I need to reset my download from Reality 2 to get 2.5?

http://preta3d.com/blog/2012/08/21/reality-2-5-has-been-released/ Lux also has just been upgraded to RC4 make sure you get it from their main page.

 Signature 

http://bobvan.deviantart.com/

http://www.flickr.com/photos/37909888@N05/sets/

Profile
 
 
Posted: 28 August 2012 02:45 PM   [ Ignore ]   [ # 560 ]
Active Member
Avatar
RankRank
Total Posts:  393
Joined  2003-10-09

Frank:


If that was directed towards me I won’t be submitting a bug report on the Hexagon bridge issue.


Apparently something changed in dependency handling, and it wasn’t a bug, but more of an inconvenience for rebuilds.


Usually when I rebuild a PC to factory defaults I can get away with repopulating the Programs Files with about ninety percent of my software.  Only a few require complete re-installs (always DAZ Studio amongst them) to place proper dependencies and registry parameters.


I re-installed Hex 2.5.1.79, and DSPro 4.5 is now linked with it, and handling the bridge properly.  All is well…  No bug here.


Regarding the render settings bug;  I did submit a bug report for that one, and if anyone else here that is experiencing that bug would like to add to the report, please do.

 Signature 

Take care all..        “It’s easy to clean up when you got money.”        *Old Post Count:  Don’t know, don’t care…  *New Site Status:  Doesn’t matter one iota.
Ken

Profile
 
 
Posted: 28 August 2012 03:23 PM   [ Ignore ]   [ # 561 ]
Member
Rank
Total Posts:  182
Joined  2006-10-28
pete.c44 - 28 August 2012 06:07 AM

pete.c44:


I concur with inquire.  Very impressive work.  Any plans to go beyond 3 seconds?

Thanks for the kind comments.

The Dynamic Cloth plug-in is extremely slow. Plus it has a tendency to get the “wiggles”.  I still view it as useful for really quick scenes….but IMHO, it is still in the toy stage. Dynamic cloth isdifficult in any software. I find the new Auto-Fit and collision detection more reliable.

This sounds interesting, pete.c44: So, do you load the Dynamic cloth item into your scene, and then, without doing the “Draping,” try to position it with Auto-Fit and/or Collision Detection? What about “Conform To”? I’d like to know more about your technique. I’m going to experiment with this myself.

Profile
 
 
Posted: 29 August 2012 09:01 AM   [ Ignore ]   [ # 562 ]
Power Member
Avatar
RankRankRank
Total Posts:  1618
Joined  2005-02-25

I"m still wicked bummed out that pwCatch does not, actually work in DS4.  I had to export scene to DS3, kind of defeats the purpose of using DS4. Not cool. :( Any chance it’ll get fixed?? Seriously, it’s a staple and I can’t fathom NOT having pwCatch.

Profile
 
 
Posted: 29 August 2012 09:28 AM   [ Ignore ]   [ # 563 ]
New Member
Total Posts:  1
Joined  2007-01-22

Daz 64 bit mac will not install and after installing Daz 32 every thing was crap, files do not work right, things are lost, selection is slow. it even screwed up the old 64 bit Daz.

Profile
 
 
Posted: 29 August 2012 01:34 PM   [ Ignore ]   [ # 564 ]
Member
Rank
Total Posts:  182
Joined  2006-10-28
tomfifield - 29 August 2012 09:28 AM

Daz 64 bit mac will not install and after installing Daz 32 every thing was crap, files do not work right, things are lost, selection is slow. it even screwed up the old 64 bit Daz.

Uh, did you uninstall version 4x with the 4.5 Installer before installing version 4.5?

Profile
 
 
Posted: 29 August 2012 02:40 PM   [ Ignore ]   [ # 565 ]
Member
Rank
Total Posts:  182
Joined  2006-10-28

Now, no matter what I try, the Smart Content pane in DAZStudio4.5Pro, the Macintosh version, is not working. It doesn’t matter what figure or item is selected, there’s just nothing that shows there. There’s just that “Where Are My Products?” bit. The same thing happened with DAZStudio4.xAdvanced and 4.xPro. Is this ever going to work on a Macintosh? I’m running version 10.8.1 of the OS, the latest version.

Profile
 
 
Posted: 29 August 2012 07:45 PM   [ Ignore ]   [ # 566 ]
New Member
Total Posts:  2
Joined  2005-01-22

My problems with DAZStudio 4.0 and 4.5 have been cleared up. Mike 5 and Vickie 5 work fine. It is only the WACOM Intuos tablet mouse that does not work with the tabs.  I have also installed these products on a new inexpensive AMD processor notebook as a target.wink

Profile
 
 
Posted: 30 August 2012 02:36 AM   [ Ignore ]   [ # 567 ]
Member
Avatar
Rank
Total Posts:  157
Joined  2005-07-28

I’m having a problem with pwGhost and DS 4.5.  I upgraded to 4.5, reset my pwGhost download and installed version 1.2.  But when I try to render, all I get is a solid flat color instead of the pwGhost effect.  While rendering, it gives me this error message:

3Delight message #45 (Severity 2): S2069: the interface of shader ‘F:/DAZ/DAZStudio4/shaders/pwGhost.sdl’ is invalid

The file is there, so I’m out of guesses.

 Signature 

My DAZ Gallery
My DeviantArt page
My Freebies: 3D Stuff - PSP Stuff

Profile
 
 
Posted: 30 August 2012 03:56 AM   [ Ignore ]   [ # 568 ]
Active Member
Avatar
RankRank
Total Posts:  588
Joined  2005-01-19

Outline with geometry shell reached. Some thing to work even.

Image Attachments
exp4.1_.pngexp4.2_.pngexp4.4_.png
 Signature 

Playing with shaders

http://www.daz3d.com/forums/viewthread/20283/

Profile
 
 
Posted: 30 August 2012 05:23 AM   [ Ignore ]   [ # 569 ]
New Member
Avatar
Total Posts:  13
Joined  2010-08-06

First off, I really like the 4.5 version of Daz.  For me it seems to run more smoothly, I have less jerking motion when spinning the camera angles.  Clothing fits one hell of a lot quicker, and my PC chokes less, so kudos!

My one issue, Goz does not work.  I got the new version that the site directed me to, installed it, and it does not show up in Daz at all that I can find.  Somewhat bummed about this, as I need to remake one of my main chars, and he needs a bit of zbrush work.

Profile
 
 
Posted: 30 August 2012 05:39 AM   [ Ignore ]   [ # 570 ]
Addict
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  3528
Joined  2009-08-05

GoZ works fine. Instead, rather say it does not work for me. By saying it doesn’t work at all is a big assumption and people read into that.

 Signature 

My Daz Store
My Rendo Store

Profile
 
 
   
38 of 65
38