Digital Art Zone

 
     
bryce 7 freeze
Posted: 25 May 2012 05:24 PM   [ Ignore ]
New Member
Total Posts:  6
Joined  2011-08-23

when i try to send over a character in daz3d to bryce it goes through the process then daz 3d errors out and shuts down and bryce freezes and then i have to force quite bryce. is this because i use 64bit daz or is something wrong

Profile
 
 
Posted: 25 May 2012 06:22 PM   [ Ignore ]   [ # 1 ]
Member
Avatar
Rank
Total Posts:  211
Joined  2003-10-09

The current version of D|S doesn’t seem to work with the Bryce bridge. See:
https://bugs.daz3d.com/view.php?id=46715

On the Mac it hasn’t worked properly since D|S 4.0.3.19 (which is what I’m currently using).

Profile
 
 
Posted: 25 May 2012 06:57 PM   [ Ignore ]   [ # 2 ]
New Member
Total Posts:  6
Joined  2011-08-23

so should i install an earlier edition or wait

Profile
 
 
Posted: 26 May 2012 04:46 AM   [ Ignore ]   [ # 3 ]
Administrator
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  16364
Joined  2003-10-09

Rashad did have a thread, over in the old forum, which was all about the DS bridge.

You can find it here http://forumarchive.daz3d.com/viewtopic.php?t=166029  Unfortunately the appended images don’t display at the moment. They are still there, but it needs a tweak before they will work, and although that has been noted it is rather far down the “TO DO” list rolleyes

 Signature 

Chohole’s Space        NeilV’s Freebies and stuff        Autumn Bryce Rendering Challenge        October Freebie Challenge
My DAZ 3D Gallery    11915

Profile