Digital Art Zone

 
     
bryce 7 freeze
Posted: 25 May 2012 05:24 PM   [ Ignore ]
New Member
Total Posts:  6
Joined  2011-08-23

when i try to send over a character in daz3d to bryce it goes through the process then daz 3d errors out and shuts down and bryce freezes and then i have to force quite bryce. is this because i use 64bit daz or is something wrong

Profile
 
 
Posted: 25 May 2012 06:22 PM   [ Ignore ]   [ # 1 ]
Member
Avatar
Rank
Total Posts:  207
Joined  2003-10-09

The current version of D|S doesn’t seem to work with the Bryce bridge. See:
https://bugs.daz3d.com/view.php?id=46715

On the Mac it hasn’t worked properly since D|S 4.0.3.19 (which is what I’m currently using).

Profile
 
 
Posted: 25 May 2012 06:57 PM   [ Ignore ]   [ # 2 ]
New Member
Total Posts:  6
Joined  2011-08-23

so should i install an earlier edition or wait

Profile
 
 
Posted: 26 May 2012 04:46 AM   [ Ignore ]   [ # 3 ]
Administrator
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  15113
Joined  2003-10-09

Rashad did have a thread, over in the old forum, which was all about the DS bridge.

You can find it here http://forumarchive.daz3d.com/viewtopic.php?t=166029  Unfortunately the appended images don’t display at the moment. They are still there, but it needs a tweak before they will work, and although that has been noted it is rather far down the “TO DO” list rolleyes

 Signature 

Chohole’s Space        Neil’Vs Freebies and stuff        E Summer Bryce Rendering Challenge        July Freebie Challenge
My DAZ 3D Gallery    11915

Profile