Digital Art Zone

 
     
Unable to load V4 head morphs onto SF4
Posted: 03 August 2012 02:43 PM   [ Ignore ]
Active Member
Avatar
RankRank
Total Posts:  500
Joined  2010-12-13

I recently picked up SheFreak4 in the $1.99 PC preview sale. grin SF4 is based on V4, but has her own cr2 file. Here are some issues I see:


1. After loading the base SF4 from the cr2 file, the V4 morphs++ INJ files seem to run fine and inject all the body morphs OK, but none of the head morphs inject.
2. Even though there are SF4 INJ files under the Victoria 4 folder, they do not work if I load V4 using the power loader. None of the SF4 morphs show up after running the morph INJ files for SF4.


This means there seems to be no way to get the V4 head morphs onto a SF4 model, and no way to get the SF4 body morphs onto a V4 model, even though there’s no obvious or documented reason they would not work. Perhaps it’s an issue of missing INJ channels? Ideally all the channels should be in both models, or the INJ scripts should add them.


Notes: Running DS3A 32 under Win XP SP3,. I did let the V4 update script run at the end of the SF4 install. I re-ran the V4 update script, and it made no difference.


Edit: From the Daz web site:
“She Freak V4 is a set of all-new morphs for the Victoria 4.2 3D figure, showcasing the female form at her big, beautiful best. She Freak V4 comes with four powerful body shapes and eight lovely head morphs, and is compatible with Victoria 4’s skin textures.

Get creative! You can mix and match her morphs with Victoria 4.2 Morphs++, Aiko 4 and the Girl 4 for unlimited versatility.”

 Signature 

Daz Gallery
DA Gallery
Old post count 1725 (seems lame compared to some)

Profile
 
 
Posted: 03 August 2012 04:02 PM   [ Ignore ]   [ # 1 ]
Administrator
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  14035
Joined  2003-10-09

Make sure you have only one \Runtime\Libraries\!DAZ\Victoria 4 folder on your system, in the same content directory as the Victroia 4 and She freak 4 CR2 files. Do you see entries for all of the morphs in the Power Loader window? If you go to the Advanced tab, what options are ticked at the bottom, under the morph list?

 Signature 

DAZ Studio Frequently Asked Questions

Index of free DAZ Studio scripts and plugins list

Profile
 
 
Posted: 03 August 2012 04:20 PM   [ Ignore ]   [ # 2 ]
Active Member
Avatar
RankRank
Total Posts:  500
Joined  2010-12-13
Richard Haseltine - 03 August 2012 04:02 PM

Make sure you have only one \Runtime\Libraries\!DAZ\Victoria 4 folder on your system, in the same content directory as the Victroia 4 and She freak 4 CR2 files. Do you see entries for all of the morphs in the Power Loader window? If you go to the Advanced tab, what options are ticked at the bottom, under the morph list?


Yes, I only have one Victoria 4 folder, one Runtime folder, etc. I never mess with Runtime\Libraries\!Daz. I’ll have to check the state of the morphs in powerloader later tonite.

 Signature 

Daz Gallery
DA Gallery
Old post count 1725 (seems lame compared to some)

Profile
 
 
Posted: 04 August 2012 01:23 AM   [ Ignore ]   [ # 3 ]
Active Member
Avatar
RankRank
Total Posts:  500
Joined  2010-12-13

When I bring up the V4 powerloader, there are no She Freak morphs listed on any of the tabs. The SF4 cr2 file does not have a powerloader. I think I’ll try re-installing SF4.

 Signature 

Daz Gallery
DA Gallery
Old post count 1725 (seems lame compared to some)

Profile