Digital Art Zone

 
     
Animate
Posted: 28 July 2012 12:28 PM   [ Ignore ]
Member
Rank
Total Posts:  62
Joined  2003-10-09

Will this be updated for Studio 4 Pro or does it already have it and I’m just missing something?
Thanks

Profile
 
 
Posted: 28 July 2012 01:05 PM   [ Ignore ]   [ # 1 ]
Administrator
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  16477
Joined  2009-01-22

DS4Pro comes with Animate 2 as a trial for your first thirty days. It will then convert to Animate Lite untill you Buy an upgrade.
It should be in Windows> Tabs.

 Signature 

Exile, Drows Walk: A Tale of Jaderail starts here. Free pulp fiction at its Fantasy best, Updated 2/3/14.
Proud Member of the Bald Wizards Club My stuff at DeviantArt

Profile
 
 
Posted: 28 July 2012 01:15 PM   [ Ignore ]   [ # 2 ]
Member
Rank
Total Posts:  62
Joined  2003-10-09

I already own Animate 2 and the upgrade, but they state they are for studio 3, which is why I asked this question. So do I have to buy these products again or will they be updated from studio 3 to studio 4? Or do I just plug in my S.N. in studio 4?
Thanks

Profile
 
 
Posted: 28 July 2012 01:20 PM   [ Ignore ]   [ # 3 ]
Addict
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  2569
Joined  2012-02-04

Just plug in your serial number. Remember though that the aniblocks are designed for Gen4 figures, not Genesis.

 Signature 

New member of the Bald Wizards Club

Profile
 
 
Posted: 28 July 2012 01:38 PM   [ Ignore ]   [ # 4 ]
Member
Rank
Total Posts:  62
Joined  2003-10-09

Thank you for that reminder I had forgotten. You saved me a lot of frustration lol.
Now to find some good tutorials and setting up my files for use in Studio 4.

Profile