Digital Art Zone

 
     
Dynamic Clothing Control
Posted: 26 July 2012 01:59 AM   [ Ignore ]
Member
Avatar
Rank
Total Posts:  27
Joined  2009-09-01

Is Dynamic Clothing Control part of DS4pro it needs a Serial.
and no Serial in My Account.

Profile
 
 
Posted: 26 July 2012 02:08 AM   [ Ignore ]   [ # 1 ]
Addict
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  7776
Joined  2009-05-14

You get a basic set of controls in DS4 but you need to purchase the Advanced Control plug-in to get a serial number.

 Signature 

Pete

Somethings to Consider when starting to learn CG

My Gallery

My Render Thread and Tutorials

Proud member of the Bald Wizards Club and Co-operative

Profile
 
 
Posted: 26 July 2012 02:19 PM   [ Ignore ]   [ # 2 ]
Member
Avatar
Rank
Total Posts:  27
Joined  2009-09-01

is there a tab for the basic,when i look in the plugins i dont see it or a tab.

Profile
 
 
Posted: 26 July 2012 02:41 PM   [ Ignore ]   [ # 3 ]
Addict
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  7776
Joined  2009-05-14

Humm good question as I have the Plug-in mine shows up in Window > Tabs > Dynamic…..


I am only presuming but the basic should be there also. I will have to get another to get a proper answer, sorry about that.

 Signature 

Pete

Somethings to Consider when starting to learn CG

My Gallery

My Render Thread and Tutorials

Proud member of the Bald Wizards Club and Co-operative

Profile