Digital Art Zone

 
     
I Want to Re-install DAZ 3
Posted: 25 July 2012 09:41 PM   [ Ignore ]
New Member
Total Posts:  1
Joined  2005-10-19

I really, really do not like the new DAZ 4, is there a link out there with the older versions so that I can go back to using one of the DAZ 3 versions?

Profile
 
 
Posted: 26 July 2012 03:01 AM   [ Ignore ]   [ # 1 ]
Active Member
Avatar
RankRank
Total Posts:  388
Joined  2005-11-10

If you had Daz studio 3 before and registered it if you look in your account you will be able to reset it.

 Signature 

Community Volunteer:
My DAZ Store 

NeilV Poser Stuff & Chohole’s Space

Old Post Count = 6362

Profile
 
 
Posted: 31 July 2012 08:18 PM   [ Ignore ]   [ # 2 ]
New Member
Avatar
Total Posts:  11
Joined  2005-07-21

I agree with you ... I really do not like 4 pro either..

Profile
 
 
Posted: 01 August 2012 01:07 AM   [ Ignore ]   [ # 3 ]
Active Member
Avatar
RankRank
Total Posts:  787
Joined  2005-09-19

If it’s simply layout that’s the problem, there is a lot that can be done to make DS4 layouts closer to DS3.

Whatever the issue, talking about what you find objectionable may throw up workarounds that let you keep the new features of 4, but not the annoyances.

Profile
 
 
Posted: 01 August 2012 08:44 AM   [ Ignore ]   [ # 4 ]
New Member
Avatar
Total Posts:  11
Joined  2005-07-21

once again… I agree… it would be nice if they could come up with a classic layout like some other programs have… I have not done much 3D artwork since I upgraded… I just get to frustrated with the program…. I used to rave about Daz to everyone.. but not now…I don’t enjoy it like I used to…and I don’t care for poser either, but I find myself using it more then Daz now….

Profile