Digital Art Zone

 
     
‘Fit To’ option in daz studio 4
Posted: 24 July 2012 12:57 PM   [ Ignore ]
New Member
Total Posts:  21
Joined  2005-03-28

I’ve only just migrated to dad 4. Where do i find the ‘Fit To’ option?

Profile
 
 
Posted: 24 July 2012 01:04 PM   [ Ignore ]   [ # 1 ]
Addict
RankRankRankRank
Total Posts:  3370
Joined  2007-06-22

Right click on the item, a box will appear its in there, or its in the parameters tab under General.

Profile
 
 
Posted: 24 July 2012 01:48 PM   [ Ignore ]   [ # 2 ]
Power Member
Avatar
RankRankRank
Total Posts:  1092
Joined  2005-03-26

Unfortunately, it only works with Genesis in DS4.  I’d love to have it work with the rest of my models, but no…

 Signature 

My dA gallery
For God’s sake!  Gallifrey Stands!

And God still reigns.

Profile
 
 
Posted: 24 July 2012 02:40 PM   [ Ignore ]   [ # 3 ]
Active Member
Avatar
RankRank
Total Posts:  270
Joined  2008-07-07
Eustace Scrubb - 24 July 2012 01:48 PM

Unfortunately, it only works with Genesis in DS4.  I’d love to have it work with the rest of my models, but no…

Uh? “Fit to” conforms clothing to a figure. This is not a Genesis only feature in DS 4.

Are you thinking “Autofit”?

 Signature 

DAZ Published Artist

View my DAZ3D product store!

Profile
 
 
Posted: 24 July 2012 03:05 PM   [ Ignore ]   [ # 4 ]
Active Member
Avatar
RankRank
Total Posts:  787
Joined  2005-09-19
scorpio64dragon - 24 July 2012 01:04 PM

Right click on the item, a box will appear its in there, or its in the parameters tab under General.

Or General/Misc if you don’t want all the transforms etc listed.

Profile
 
 
Posted: 24 July 2012 03:43 PM   [ Ignore ]   [ # 5 ]
New Member
Total Posts:  21
Joined  2005-03-28
Eustace Scrubb - 24 July 2012 01:48 PM

Unfortunately, it only works with Genesis in DS4.  I’d love to have it work with the rest of my models, but no…

I found it, and it works with other figures, but thanks to you all

Profile