Digital Art Zone

 
     
Content Library Size and Position
Posted: 14 July 2012 05:00 AM   [ Ignore ]
New Member
Total Posts:  4
Joined  2009-09-05

I managed to bind Content Library to a specific key on keyboard, cuz in docked state it’s not too comfortable to work with almost ~300gb runtimes. And ti’s really nice to call\close CL by pressing a key. But there is a one problem, when i close DAZ Studio, and opened it again, CL looses it’s window position and size. Is there any way to remember it’s last state, or manually set it in configuration file?
Sorry for my english if there any mistakes…

Thanks.

Profile
 
 
Posted: 14 July 2012 08:13 AM   [ Ignore ]   [ # 1 ]
Administrator
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  14245
Joined  2003-10-09

One option, if you don’t otherwise move panes around, would be to save too layouts - one with and one without the Content Library open as you want it.

 Signature 

DAZ Studio Frequently Asked Questions

Index of free DAZ Studio scripts and plugins list

Profile
 
 
Posted: 14 July 2012 09:30 AM   [ Ignore ]   [ # 2 ]
New Member
Total Posts:  4
Joined  2009-09-05

Thank you!

It’s works, also i’ve looked for a way to make my layout loaded at startup as default one, but don’t find anything then replace layout.dsx & layout.dsa in \AppData\Roaming\DAZ 3D\Studio4\ with new ones from \Roaming\DAZ 3D\Studio4\user layouts and make them read only.

Profile
 
 
Posted: 14 July 2012 10:46 AM   [ Ignore ]   [ # 3 ]
Administrator
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  16477
Joined  2009-01-22

DS Defaults to the Style used at close as Default. So If you need the other Style at runtime just switch before you close.

 Signature 

Exile, Drows Walk: A Tale of Jaderail starts here. Free pulp fiction at its Fantasy best, Updated 2/3/14.
Proud Member of the Bald Wizards Club My stuff at DeviantArt

Profile
 
 
Posted: 14 July 2012 11:35 AM   [ Ignore ]   [ # 4 ]
New Member
Total Posts:  4
Joined  2009-09-05
Jaderail - 14 July 2012 10:46 AM

DS Defaults to the Style used at close as Default. So If you need the other Style at runtime just switch before you close.

Yes, it’s an easier way, however if Style will be overwritten when CL is in closed state, you will get it “fresh and new” on next start, so thats is why i use read only mode for last used style files.

Profile