Digital Art Zone

 
   
2 of 2
2
DAZ Studio Pro BETA - version 4.6.2.72!
Posted: 02 January 2014 10:15 PM   [ Ignore ]   [ # 16 ]
Power Member
Avatar
RankRankRank
Total Posts:  1697
Joined  2012-02-07

Greetings,
I’ll have to make sure that’s the version I’m running.  I have a scene which is crashing DS, both the stable and public beta versions, but it takes so long I’m having trouble creating a minimal scene to demo it.

I think it has to do with the end of summer hair, or V6 HD morphs, as those are the two changes I made to two DIFFERENT scenes that ended up crashing…

— Morgan

edit:

Rendering the same character which crashes it regularly, without hair, but with the V6 HD Morphs dialed to 1.0, it crashes (after a long time) with this:

Thread 13 Crashed:
0   libdz3delightdll.dylib         0x00000001131a92ac DlCCSubdivision::SetHSMEdits(unsigned int, DlHSMEdit const* const*) + 124
1   libdz3delightdll.dylib         0x00000001132aead3 DlPackedSubdivisionMesh::SplitForHSM(bool) + 771
2   libdz3delightdll.dylib         0x00000001132746bb DlSceneObject::Unpack(bool, bool, bool, bool, bool, DlVector<DlAttributeSet const*, 50u>*) + 123
3   libdz3delightdll.dylib         0x000000011320aff4 DlReyes::ProcessPPrim(DlSceneObject*, DlPrimDispatch::DlBucketGroup const*) + 196
4   libdz3delightdll.dylib         0x000000011320d7c0 DlReyes::ThreadRender() + 2976
5   libdz3delightdll.dylib         0x000000011320ec7f DlReyes::Render(DlDspyBucket*) + 559
6   libdz3delightdll.dylib         0x00000001131fd0e1 DlRenderingSession::Render(DlRIOptions const*) + 785
7   libdz3delightdll.dylib         0x00000001132d01f4 DoRender() + 68
8   libdzdelightrenderer.dylib       0x00000001131331f0 DzRenderThread::run() + 42
9   QtCore                     0x000000010329ae9f QThreadPrivate::start(void*) + 373
10 libsystem_pthread.dylib         0x00007fff862aa899 _pthread_body + 138
11 libsystem_pthread.dylib         0x00007fff862aa72a _pthread_start + 137
12 libsystem_pthread.dylib         0x00007fff862aefc9 thread_start + 13


That kind of screams HD morphs, doesn’t it…

Deleted the ‘‘code’’ format as it was breaking the forum formatting

 Signature 

Want wishlist discount notifications, better wishlist sorting, or to see ALL current discounts? http://3dwishlist.com/demo

Look at my deviantArt Gallery, give me feedback and feel free to follow!

This Firefox GreaseMonkey/Chrome Extension tweaks the wishlist and the product pages, adding cool new features to both and cleaning up small UI issues.

Profile
 
 
Posted: 02 January 2014 11:22 PM   [ Ignore ]   [ # 17 ]
Addict
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  4545
Joined  2007-09-13
DAZ_Spooky - 02 January 2014 03:52 PM
mjc1016 - 01 January 2014 03:48 PM
Estroyer - 01 January 2014 03:15 PM

DAZ, you are making me very happy with the OPEN RECENT function!
I am using beta some time now and I am very satisfied so far smile

Huh?

Wait…they finally included THAT!  I’ve been putting off moving to the beta, because I haven’t even installed the last ‘normal’ release…I guess I know what I’m doing after I get the stuff I’m working on done.

The Beta and the Release version sit nicely side by side now. smile No need to wait because you are working on something.

Yes there is…I lost a hard drive few weeks ago and haven’t replaced it yet, so I don’t have the extra space…I’ve barely got the space to download the beta.

 Signature 

1432 old posts

My ShareCG gallery.

Just because something costs a lot, doesn’t mean it’s the best…

It just means it’s expensive.

Profile
 
 
Posted: 03 January 2014 04:39 AM   [ Ignore ]   [ # 18 ]
Active Member
Avatar
RankRank
Total Posts:  737
Joined  2012-02-12
mjc1016 - 02 January 2014 11:22 PM
DAZ_Spooky - 02 January 2014 03:52 PM
mjc1016 - 01 January 2014 03:48 PM
Estroyer - 01 January 2014 03:15 PM

DAZ, you are making me very happy with the OPEN RECENT function!
I am using beta some time now and I am very satisfied so far smile

Huh?

Wait…they finally included THAT!  I’ve been putting off moving to the beta, because I haven’t even installed the last ‘normal’ release…I guess I know what I’m doing after I get the stuff I’m working on done.

The Beta and the Release version sit nicely side by side now. smile No need to wait because you are working on something.

Yes there is…I lost a hard drive few weeks ago and haven’t replaced it yet, so I don’t have the extra space…I’ve barely got the space to download the beta.

You don’t need the beta to get the function. You just have to update your layout menu. You can do that by executing the “Update and Merge Menus” script which is in My Library\scripts\Utilities

 

 Signature 

My Deviant Art

Profile
 
 
Posted: 25 January 2014 01:55 PM   [ Ignore ]   [ # 19 ]
Member
Avatar
Rank
Total Posts:  37
Joined  2005-01-12

I’m having troubles exporting CR2 with this version

 Signature 

http://www.daz3d.com/amaranth

Profile
 
 
   
2 of 2
2