Digital Art Zone

 
   
3 of 3
3
aniMate
Posted: 22 December 2013 06:11 PM   [ Ignore ]   [ # 31 ]
Addict
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  4682
Joined  2012-04-07
Nightraven65 - 22 December 2013 03:50 AM

Last night I completely uninstalled Daz3D, including the Content manager and Install manager, and then did a search for Daz3D and manually deleted any remaining folders.

This morning I reinstalled and now I have AniMate Lite tab available again next to the TimeLine tab when in Pose/Animate mode.

Under the ‘About Installed Addons’ for Animate 2 it now shows as Evaluation Days Remaining 0

So at least I have AniMate Lite back for now, will be interesting to see if it vanishes again later, but its a bit sucky that I haven’t had any trial of Animate 2.

Have raised a ticket about it anyway and will see what they say.

Glad you got the lite back though. One can use most of the aniblocks in lite even if they were made in animate2. grin

 Signature 
Profile
 
 
Posted: 22 December 2013 06:28 PM   [ Ignore ]   [ # 32 ]
Administrator
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  16419
Joined  2009-01-22

One can use all AniBlocks in Lite no matter how they were made. You simply are limited in what can be done in LITE.

 Signature 

Exile, Drows Walk: A Tale of Jaderail starts here. Free pulp fiction at its Fantasy best, Updated 2/3/14.
Proud Member of the Bald Wizards Club My stuff at DeviantArt

Profile
 
 
Posted: 22 December 2013 06:33 PM   [ Ignore ]   [ # 33 ]
Addict
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  4682
Joined  2012-04-07
Jaderail - 22 December 2013 06:28 PM

One can use all AniBlocks in Lite no matter how they were made. You simply are limited in what can be done in LITE.

Technically yes, but some that I have purchased were intended to go on a sub track which lite doesn’t support. So for example, horse could walk or horse could swish tail ... but in lite, not walk AND swish tail.

 Signature 
Profile
 
 
Posted: 22 December 2013 06:41 PM   [ Ignore ]   [ # 34 ]
Administrator
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  16419
Joined  2009-01-22
Patience55 - 22 December 2013 06:33 PM
Jaderail - 22 December 2013 06:28 PM

One can use all AniBlocks in Lite no matter how they were made. You simply are limited in what can be done in LITE.

Technically yes, but some that I have purchased were intended to go on a sub track which lite doesn’t support. So for example, horse could walk or horse could swish tail ... but in lite, not walk AND swish tail.

Yes Good point. Tip: Burn set one (walk) to Timeline SAVE and Reload then Scrub to position then add some Sub track only Aniblocks (Swish tail (not all will work correctly)) then send to Timeline again. But yes Subtrack aniblocks are not useful out of the BOX in LITE. Best use is AniMate 2 Full. To me it was one of the BEST buys I have ever made in 3D. Followed closely by KeyMate and GraphMate. The full set of GoFigure tools really improves DAZ 3D animation.

 Signature 

Exile, Drows Walk: A Tale of Jaderail starts here. Free pulp fiction at its Fantasy best, Updated 2/3/14.
Proud Member of the Bald Wizards Club My stuff at DeviantArt

Profile
 
 
   
3 of 3
3