Digital Art Zone

 
     
Help !!!
Posted: 02 July 2012 05:59 PM   [ Ignore ]
New Member
Total Posts:  5
Joined  2012-07-02

Hi ,
I wanted to throw this out there and see if anyone has any suggestions..

I am using a MacBook Pro and trying to run Bryce 7 on Mac OS X 10.7.4. I am also open to running it on Windows XP via Virtual Box.

When I try to open Bryce on Virtual Box,  I am getting an error when I try to launch the program saying installation configuration error. Do you have any suggestions that would either help me get Bryce 7 to run on OS X or possibly a suggestion that would help me get Bryce to run on Virtual Box ?

Thanks in advance for your help.

Profile
 
 
Posted: 03 July 2012 01:54 AM   [ Ignore ]   [ # 1 ]
Active Member
Avatar
RankRank
Total Posts:  441
Joined  2010-02-10

I’d also like to see Bryce running again for Mac users.
I have two Mac computers of varying ages and neither will run Bryce 7.
Sorry I can’t offer any advice, hopefully this will be a priority for Bryce 8.
Whenever that is planned for release?

 Signature 

Razor42 - DESIGN ANVIL

DESIGN ANVIL DAZ STORE  •  GALLERY  •  DESIGN ANVIL ON FACEHOOK

Profile
 
 
Posted: 03 July 2012 02:40 AM   [ Ignore ]   [ # 2 ]
Addict
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  6749
Joined  2005-08-15

You would get more answers if you post your query on the Bryce Discussion forum.

Profile
 
 
Posted: 03 July 2012 03:29 AM   [ Ignore ]   [ # 3 ]
Administrator
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  16376
Joined  2003-10-09

Most Mac users that I know of would either run Bryce in Bootcamp or some have had some success under parallells.

 Signature 

Chohole’s Space        NeilV’s Freebies and stuff        Autumn Bryce Rendering Challenge        October Freebie Challenge
My DAZ 3D Gallery    11915

Profile
 
 
Posted: 03 July 2012 08:32 AM   [ Ignore ]   [ # 4 ]
New Member
Total Posts:  5
Joined  2012-07-02

Thanks for your replies. I will post this on the Bryce discussion forum as well. I am going to try installing it using Parallel 7 tonight smile

Profile
 
 
Posted: 03 July 2012 08:40 AM   [ Ignore ]   [ # 5 ]
Administrator
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  16376
Joined  2003-10-09

No need to post it on t the Bryce forum as well. I can simply move the thread over there for you.  Like this…......are you ready, hold tight….......here we go.

This iway it avoids duplicate threads, and also keeps all the information you have been given in one thead, so others know what advice you have already had.

 Signature 

Chohole’s Space        NeilV’s Freebies and stuff        Autumn Bryce Rendering Challenge        October Freebie Challenge
My DAZ 3D Gallery    11915

Profile
 
 
Posted: 03 July 2012 07:13 PM   [ Ignore ]   [ # 6 ]
New Member
Total Posts:  5
Joined  2012-07-02

ok, I installed Windows 7 in Virtual box and this is the error message I am getting when I try to start Bryce 7… Any suggestions ?

“This application has failed to start because its side by side configuration is incorrect. Please see the application event or use the command line sxstrace.exe tool for detail.”

Profile
 
 
Posted: 03 July 2012 07:41 PM   [ Ignore ]   [ # 7 ]
Administrator
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  9004
Joined  2007-11-06

http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?displaylang=en&id=26347

http://support.microsoft.com/kb/948854

In summary, the 64-bit operating system ships with the 64-bit version of Visual C++, but 32-bit programs like Bryce need the 32-bit version as well.

 Signature 

PostgreSQL CMS FAQ
Tutorial: Adding Surfaces in DS
Product Updates: Non-Genesis/G2 DIM Zips
Non-Genesis Items with Metadata
Updated Genesis Products

Profile
 
 
Posted: 03 July 2012 07:46 PM   [ Ignore ]   [ # 8 ]
New Member
Total Posts:  5
Joined  2012-07-02

SUCCESS !!!! IT WORKS !!!!

Profile