Digital Art Zone

 
   
2 of 2
2
Using Gen 3 skins on Genesis
Posted: 05 July 2012 08:03 AM   [ Ignore ]   [ # 16 ]
Active Member
Avatar
RankRank
Total Posts:  787
Joined  2005-09-19

I did try one further thing yesterday - taking the Genesis-boned V3 and seeing if I could reapply the V3++ morph set to her, no go I’m afraid.

I may try installing Studio v4.5RC2 on my laptop to see what effect it has (leaving 4.0.3.37 on the desktop machine), but my laptop isn’t exactly powerful, so it may well struggle with the combination figures.

Profile
 
 
Posted: 05 July 2012 06:33 PM   [ Ignore ]   [ # 17 ]
Power Member
Avatar
RankRankRank
Total Posts:  1567
Joined  2010-02-14
DWG - 05 July 2012 08:03 AM

I may try installing Studio v4.5RC2 on my laptop to see what effect it has (leaving 4.0.3.37 on the desktop machine), but my laptop isn’t exactly powerful, so it may well struggle with the combination figures.

What are your laptop system properties? Mine is a customized gamer notebook from CyberPower PC with 8 GB of RAM and a 64-bit processor.

 Signature 

“I’m sorry, I can’t hear you over the sound of how awesome I am!” ~ Brextor Ultimus

FORUM MEMBER POST RANKS
New Member = 0
Member = 25
Active Member = 250
Power Member = 1000
Addict = 2500

My Art Studio

Profile
 
 
Posted: 06 July 2012 07:07 AM   [ Ignore ]   [ # 18 ]
Active Member
Avatar
RankRank
Total Posts:  787
Joined  2005-09-19

Core 2 Duo (can’t recall which sub-variant, but early) and 4Gb RAM

Profile
 
 
   
2 of 2
2