Digital Art Zone

 
     
Carrara Grid
Posted: 30 June 2012 02:07 PM   [ Ignore ]
Member
Rank
Total Posts:  100
Joined  0

Hi,

I bought Carrara Grid and installed it on my one PC that is running Carrara Pro 8.
I can’t find documentation of Carrara grid and how to use the other PCs in my office for the rendering farm?
Can someone direct me to the documentation?
Also, what is the advantage of the grid over the built in network capability of Carrara?

Thanks,
Yos

Profile
 
 
Posted: 30 June 2012 02:44 PM   [ Ignore ]   [ # 1 ]
Addict
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  5690
Joined  2006-08-27

Carrara Pro’s built in network render feature is limited to something like five computers. There may be a core limit as well, but I can’t say for sure. I believe Grid allows you to use something like twenty computers (or more). As to the actual functionality or additional benefits, I can’t say as I don’t have it. If you decide that Grid is overkill for you at the moment, DAZ has a thirty day money back guarantee.

 Signature 

I find it somewhat liberating not to be encumbered by accuracy.

Profile
 
 
Posted: 01 July 2012 09:29 AM   [ Ignore ]   [ # 2 ]
New Member
Avatar
Total Posts:  10
Joined  2003-10-09

Built in network rendering was upped to ten machines some time ago.

 Signature 

http://tutengraphics.com/

Profile
 
 
Posted: 01 July 2012 09:51 AM   [ Ignore ]   [ # 3 ]
Addict
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  5690
Joined  2006-08-27
Patrick210 - 01 July 2012 09:29 AM

Built in network rendering was upped to ten machines some time ago.

That’s good to know. Was it in C7 Pro? Because that’s all that I’m familiar with.

 Signature 

I find it somewhat liberating not to be encumbered by accuracy.

Profile