Digital Art Zone

 
     
Bryce Pro will not install.
Posted: 21 October 2013 01:13 PM   [ Ignore ]
New Member
Total Posts:  2
Joined  2013-10-11

Can’t install Bryce Pro content. Keep getting “Bryce was not found in the chosen location, which may cause the content not to function properly. Would you like to continue anyway?” After several tries I said yes and Bryce App will not open.

Any help will be appreciated.

Thanks

 Signature 

G-Child

Profile
 
 
Posted: 21 October 2013 01:21 PM   [ Ignore ]   [ # 1 ]
New Member
Total Posts:  2
Joined  2013-10-11

After scanning through the forum, I found a response from Chohole. thanks found my mistake. appreciate the guidance.

Thanks

 Signature 

G-Child

Profile
 
 
Posted: 27 October 2013 04:32 PM   [ Ignore ]   [ # 2 ]
New Member
Total Posts:  2
Joined  2009-11-20

how did you fix it. i had the same problem

Profile