Digital Art Zone

 
     
How to Fix Workspace placement in C8P?
Posted: 27 June 2012 08:34 AM   [ Ignore ]
Member
Avatar
Rank
Total Posts:  70
Joined  2003-10-09

I’m not sure what I did but of late every time when I start C8P I have to move or adjust “Workspace Window” back in place to the upper left so it would in place with the toolbars.

I know there is a simple fix but I forgot how to make it stick in place because I keep on having to do it over & over on every start.

Thanks

Profile
 
 
Posted: 27 June 2012 12:00 PM   [ Ignore ]   [ # 1 ]
Member
Rank
Total Posts:  223
Joined  2006-09-01

What is the “workspace window”? The 3DView works with double click on the top bar to switch between full and windowed view. The other windows work with ctrl + dragging.

Profile
 
 
Posted: 27 June 2012 12:29 PM   [ Ignore ]   [ # 2 ]
Member
Avatar
Rank
Total Posts:  70
Joined  2003-10-09

The “Workspace Window” is the “Document Window” according to the Carrara 6 Reference Guide.

Profile
 
 
Posted: 27 June 2012 01:05 PM   [ Ignore ]   [ # 3 ]
Member
Rank
Total Posts:  223
Joined  2006-09-01
Turk_WLF - 27 June 2012 12:29 PM

The “Workspace Window” is the “Document Window” according to the Carrara 6 Reference Guide.

Okay. Did double-clicking on the top bar help?

Profile
 
 
Posted: 27 June 2012 05:10 PM   [ Ignore ]   [ # 4 ]
Power Member
Avatar
RankRankRank
Total Posts:  2019
Joined  2008-01-28

go to drop down ‘Windows’ menu and choose ‘maximise window’
it’s a PITA when this happens smile

 Signature 

http://andrewfinnie.blogspot.com.au/

Profile