Digital Art Zone

 
   
2 of 3
2
Many of my purchases are missing…
Posted: 25 June 2012 08:25 PM   [ Ignore ]   [ # 16 ]
Addict
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  2704
Joined  2012-02-04

I download 0.529 and ran it. It prompted for an update and I downloaded 0.530. When I run 0.530 It keep prompting for an update to 0.530. I might be dumb, but I can’t figure out how to work it, and clicking on help only give me an error. I entered my username and password and can log in to the web, but not the history.  I’m really not sure what buttons I’m supposed to press in what order. Help!

I just want to download all of my order history. I have charges on my charge card that don’t seem to match anything in my manual search of the online history or my email receipts, so I want to use your tool.

 Signature 

New member of the Bald Wizards Club

Profile
 
 
Posted: 25 June 2012 08:49 PM   [ Ignore ]   [ # 17 ]
Power Member
RankRankRank
Total Posts:  1828
Joined  2008-05-31
barbult - 25 June 2012 08:25 PM

I download 0.529 and ran it. It prompted for an update and I downloaded 0.530. When I run 0.530 It keep prompting for an update to 0.530. I might be dumb, but I can’t figure out how to work it, and clicking on help only give me an error. I entered my username and password and can log in to the web, but not the history.  I’m really not sure what buttons I’m supposed to press in what order. Help!

I just want to download all of my order history. I have charges on my charge card that don’t seem to match anything in my manual search of the online history or my email receipts, so I want to use your tool.


Did you unzip 0.530 or did you just download it? It doesn’t install itself (hope to have it do this in a later version), it only downloads the new version to the program folder. So you must unzip it yourself and update any shortcuts to point to 0.530. Guess I should have mentioned that, sorry. 


As for the login thing, it may be your username or password that is wrong. The browser may log you in anyway if your’e still logged in at DAZ (it’s an IE clone so it shares login with IE). Try to enter username and password again, and be sure they’re correct.


As for the Help file it works fine here, but CHM files can be a bit quirky sometimes. What OS are you using?

 

 

 Signature 
Tools for the DAZ store
Profile
 
 
Posted: 25 June 2012 09:47 PM   [ Ignore ]   [ # 18 ]
Power Member
RankRankRank
Total Posts:  1828
Joined  2008-05-31

Here’s an online Help file:


http://taosoft.dk/software/dazhm/help/index.html

 Signature 
Tools for the DAZ store
Profile
 
 
Posted: 25 June 2012 10:32 PM   [ Ignore ]   [ # 19 ]
Addict
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  2704
Joined  2012-02-04

I unzipped it and got dazhm_a0530.exe. Then I double clicked on dazhm_a0530.exe. That is what prompted me to download the update again. when I click on “Not this time”, it opens and shows alpha 0.530 - expires 2012-07-31 in the title bar. I am running on Windows 7 64 bit. I use Firefox for my browser, not IE. I am sure that my username and password are correct. This is the error I get when I hit Log In History. If I hit Log In Browser, it shows my account on the right side of the window.

Image Attachments
error.JPG
 Signature 

New member of the Bald Wizards Club

Profile
 
 
Posted: 25 June 2012 11:18 PM   [ Ignore ]   [ # 20 ]
Power Member
RankRankRank
Total Posts:  1828
Joined  2008-05-31
barbult - 25 June 2012 10:32 PM

I unzipped it and got dazhm_a0530.exe. Then I double clicked on dazhm_a0530.exe. That is what prompted me to download the update again. when I click on “Not this time”, it opens and shows alpha 0.530 - expires 2012-07-31 in the title bar. I am running on Windows 7 64 bit. I use Firefox for my browser, not IE. I am sure that my username and password are correct. This is the error I get when I hit Log In History. If I hit Log In Browser, it shows my account on the right side of the window.

Hm, strange. I have tested it on Win 7 64 and I have repeated everything you’re doing several times, and I don’t get any of the errors you get.

Try to download this one and then check if you can log in witht it (it will say “Logged in!” like the other one):


http://taosoft.dk/software/dazwm/

 

 

 

 Signature 
Tools for the DAZ store
Profile
 
 
Posted: 25 June 2012 11:43 PM   [ Ignore ]   [ # 21 ]
Power Member
RankRankRank
Total Posts:  1828
Joined  2008-05-31

BTW, also try this: remove all versions of the program completely from your computer, download 0.529 again, and try again.


I did some tests of the update function earlier today, at some point I think there was a version of 0.530 uploaded for a short time with the wrong internal version ID, which would cause the update function to be triggered. I don’t know when you downloaded it so could be that you accidently got that version while it was there.

 Signature 
Tools for the DAZ store
Profile
 
 
Posted: 26 June 2012 07:33 AM   [ Ignore ]   [ # 22 ]
Addict
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  2704
Joined  2012-02-04

I tried both suggestions (the 501 version and re-downloading 529). I still have both of the same problems (error on login and continuous re-prompting for update after update. I re-downloaded 529 from the link in this thread that took me to http://taosoft.dk/software/dazhm/ I was.n’t sure what you meant by deleting all other versions from my computer. I deleted the unzipped folders. Is there something more that I need to do to delete it?

One thing to consider—my password contains an &. Perhaps that character is not being sent correctly in the login message???

 Signature 

New member of the Bald Wizards Club

Profile
 
 
Posted: 26 June 2012 02:55 PM   [ Ignore ]   [ # 23 ]
Power Member
RankRankRank
Total Posts:  1828
Joined  2008-05-31
barbult - 26 June 2012 07:33 AM

One thing to consider—my password contains an &. Perhaps that character is not being sent correctly in the login message???

Yes, I suspected it was a special character in the password that was causing the problem.


The case is that “&” is being used as a separator between the different elements in the login string so if it isn’t handled correctly if someone uses it in their password it will confuse the server. I’ve added a fix that should solve the problem, but for some reason it doesn’t work as intended, so I’m looking into it in order to find a solution. Until then, you should be able to login by changing your password to one that doesn’t contain the “&”.


As for the update problem I suspect that you downloaded the version I mentioned with the faulty version ID and that your browser or some proxy or whatever keeps sending you the same version again and again. Try to clear your browser cache and try again, or try to download this renamed file instead:


http://taosoft.dk/software/dazhm/dazhm_a0530test.zip

 

 

 Signature 
Tools for the DAZ store
Profile
 
 
Posted: 26 June 2012 04:00 PM   [ Ignore ]   [ # 24 ]
Addict
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  2704
Joined  2012-02-04

This is still a mystery. I deleted my browser cache and history. I downloaded and unzipped the new dazhm_a0530test just now. The executable file has a date of 6/26/2012 3:01 am. I am on US east coast DST, if that matters. I ran dazhm_a0530.exe. It still pops up the update request and after I say “Not This Time”, I noticed that it put updates.html in a data subfolder on my computer. That file has the info that I see in the pop up message about the update. It says:

AN UPDATE IS AVAILABLE: 0.530

Changes since version 0.529

  Added “Reset Items” feature
  Minor bugs fixed

PLEASE NOTE: The updater only downloads the latest version to the program folder, you must unzip it yourself and update any shortcuts to point to the new version.

 Signature 

New member of the Bald Wizards Club

Profile
 
 
Posted: 26 June 2012 04:59 PM   [ Ignore ]   [ # 25 ]
Power Member
RankRankRank
Total Posts:  1828
Joined  2008-05-31
barbult - 26 June 2012 04:00 PM

This is still a mystery. I deleted my browser cache and history. I downloaded and unzipped the new dazhm_a0530test just now. The executable file has a date of 6/26/2012 3:01 am. I am on US east coast DST, if that matters. I ran dazhm_a0530.exe. It still pops up the update request and after I say “Not This Time”, I noticed that it put updates.html in a data subfolder on my computer. That file has the info that I see in the pop up message about the update. It says:

AN UPDATE IS AVAILABLE: 0.530

Changes since version 0.529

  Added “Reset Items” feature
  Minor bugs fixed

PLEASE NOTE: The updater only downloads the latest version to the program folder, you must unzip it yourself and update any shortcuts to point to the new version.

Thanks for testing this, it is the correct file. I think I know what the problem is now - it has to do with do with different local settings for the decimal separator. You’re using a period rather than comma here, right? That will affect one of the variables used for triggering the update message.


I’ll post a message in this thread when it is fixed, meanwhile I hope you (and others who might experience it) can live with the problem. It doesn’t have side effects other than the update message popping up when you start the program.

 

 Signature 
Tools for the DAZ store
Profile
 
 
Posted: 26 June 2012 06:44 PM   [ Ignore ]   [ # 26 ]
Addict
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  2704
Joined  2012-02-04

Yes, the US decimal separator is period, not comma. I look forward to the next version - hopefully with a fix to the password special characters, too.

 Signature 

New member of the Bald Wizards Club

Profile
 
 
Posted: 26 June 2012 08:21 PM   [ Ignore ]   [ # 27 ]
Power Member
RankRankRank
Total Posts:  1828
Joined  2008-05-31

Well both things have been fixed now.


Keep an eye on the text in the update box, as there will be a message that will tell you when the next update is released and how to download and install it. It will probably not work the same way because of some planned changes.

 Signature 
Tools for the DAZ store
Profile
 
 
Posted: 26 June 2012 08:26 PM   [ Ignore ]   [ # 28 ]
Addict
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  2704
Joined  2012-02-04

Is there a link to the new version?

 Signature 

New member of the Bald Wizards Club

Profile
 
 
Posted: 26 June 2012 08:48 PM   [ Ignore ]   [ # 29 ]
Power Member
RankRankRank
Total Posts:  1828
Joined  2008-05-31

Not yet, need to do some more testing…

 Signature 
Tools for the DAZ store
Profile
 
 
Posted: 28 June 2012 03:59 PM   [ Ignore ]   [ # 30 ]
Power Member
RankRankRank
Total Posts:  1828
Joined  2008-05-31

New update a0.531 is out now, should fix all known problems. Note that the name of the program (executable) file from now is “DAZHistoryManager.exe” so this is the file you must run to start the program.


If you have version a0.529 or a0.530 you should be able to update by running the program and use the auto-updater. Otherwise, get it from the website:


http://taosoft.dk/software/dazhm/


Let me know if there are any problems.

 

 Signature 
Tools for the DAZ store
Profile
 
 
   
2 of 3
2