Digital Art Zone

 
     
V4 eyelids not working
Posted: 16 July 2013 02:40 AM   [ Ignore ]
Member
Avatar
Rank
Total Posts:  26
Joined  2003-10-09

The morphs controlling V4´s eyelids (eye’s open-close, eyelidtopup-down,eyelidbottomup-down) isn’t working anymore. I can dial the dials but nothing is happening, except i can see the eyelids move a Little bit. Changing max values for the dials doesn’t help. I am using v42 and Poser Pro 2014 v10.0.1.25099.
Any ideas on a solution?

 Signature 

“Momemtum ad Libitum”

Profile
 
 
Posted: 16 July 2013 03:13 AM   [ Ignore ]   [ # 1 ]
Administrator
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  15257
Joined  2003-10-09

You may find you get more answers in the Poser forum.    Would you like your post moved over there?

 Signature 

Chohole’s Space        Neil’Vs Freebies and stuff        E Summer Bryce Rendering Challenge        July Freebie Challenge
My DAZ 3D Gallery    11915

Profile
 
 
Posted: 16 July 2013 03:33 AM   [ Ignore ]   [ # 2 ]
Member
Avatar
Rank
Total Posts:  26
Joined  2003-10-09

I assumed it was a problem related to v4 since m4 Works, but if you believe i can get better help in the poser forum than in Nuts ‘n Bolts, feel free to move it.

 Signature 

“Momemtum ad Libitum”

Profile
 
 
Posted: 16 July 2013 04:37 AM   [ Ignore ]   [ # 3 ]
Administrator
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  15257
Joined  2003-10-09

OK I have moved it, if you don’t get any assistance over here it is painless to move it back again.  smile

 Signature 

Chohole’s Space        Neil’Vs Freebies and stuff        E Summer Bryce Rendering Challenge        July Freebie Challenge
My DAZ 3D Gallery    11915

Profile
 
 
Posted: 16 July 2013 04:56 AM   [ Ignore ]   [ # 4 ]
Administrator
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  13598
Joined  2003-10-09

Is the \Runtime\Libraries\!DAZ\Victoria 4 folder in the same place as the \Runtime\Libraries\!DAZ\Michael 4 folder? Is there only one of it? You might try running \Runtime\Libraries\!DAZ\DzCreateExPFiles-V4 again.

 Signature 

DAZ Studio Frequently Asked Questions

Index of free DAZ Studio scripts and plugins list

Profile
 
 
Posted: 16 July 2013 05:06 AM   [ Ignore ]   [ # 5 ]
Member
Avatar
Rank
Total Posts:  26
Joined  2003-10-09

m4 and v4 are kept in 2 separate external runtimes. I just tried uninstalling v4 and reinstalling it, and then running the \Runtime\Libraries\!DAZ\DzCreateExPFiles-V4.bat . The morphs still doesn’t Work. Funny enough the squint morph Works.

 Signature 

“Momemtum ad Libitum”

Profile
 
 
Posted: 16 July 2013 07:32 AM   [ Ignore ]   [ # 6 ]
Administrator
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  13598
Joined  2003-10-09

For some reason the open-close morph does seem to be very prone to interference. Did you double-check for duplicate \Runtime\Libraries\!DAZ\Victoria 4 folders?

 Signature 

DAZ Studio Frequently Asked Questions

Index of free DAZ Studio scripts and plugins list

Profile
 
 
Posted: 16 July 2013 08:29 AM   [ Ignore ]   [ # 7 ]
Member
Avatar
Rank
Total Posts:  26
Joined  2003-10-09

I did a search and found 3 other !daz\victoria 4 folders, in backup folders and Michael 4’s runtime, which i have deleted. I have run the DzCreateExPFiles-V4.bat Again, but the morph still doesn’t Work.

 Signature 

“Momemtum ad Libitum”

Profile
 
 
Posted: 16 July 2013 11:44 AM   [ Ignore ]   [ # 8 ]
Administrator
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  8422
Joined  2007-11-06
Van Rinkel - 16 July 2013 08:29 AM

I did a search and found 3 other !daz\victoria 4 folders, in backup folders and Michael 4’s runtime, which i have deleted. I have run the DzCreateExPFiles-V4.bat Again, but the morph still doesn’t Work.

Is this a freshly-loaded V4 from the original .cr2?

 Signature 

PostgreSQL CMS FAQ

Product Updates: Non-Genesis/G2 DIM Zips starting July 2013
Non-Genesis Items with Metadata
Plugin Version Numbers for DS 4.5
Updated Genesis Products

Profile
 
 
Posted: 16 July 2013 12:55 PM   [ Ignore ]   [ # 9 ]
Member
Avatar
Rank
Total Posts:  26
Joined  2003-10-09

it’s a v4 without any loaded morphs, as for the original - channels for zev0’s bend morph has been added.

 Signature 

“Momemtum ad Libitum”

Profile
 
 
Posted: 16 July 2013 02:43 PM   [ Ignore ]   [ # 10 ]
Administrator
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  8422
Joined  2007-11-06

Exactly how have the channels been added?

 Signature 

PostgreSQL CMS FAQ

Product Updates: Non-Genesis/G2 DIM Zips starting July 2013
Non-Genesis Items with Metadata
Plugin Version Numbers for DS 4.5
Updated Genesis Products

Profile
 
 
Posted: 16 July 2013 03:30 PM   [ Ignore ]   [ # 11 ]
Member
Avatar
Rank
Total Posts:  26
Joined  2003-10-09

by using the dzcreateexpfiles-v4.bat.

 Signature 

“Momemtum ad Libitum”

Profile
 
 
Posted: 16 July 2013 03:32 PM   [ Ignore ]   [ # 12 ]
Administrator
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  8422
Joined  2007-11-06

So you’re using the original cr2, then?

 Signature 

PostgreSQL CMS FAQ

Product Updates: Non-Genesis/G2 DIM Zips starting July 2013
Non-Genesis Items with Metadata
Plugin Version Numbers for DS 4.5
Updated Genesis Products

Profile
 
 
Posted: 16 July 2013 03:46 PM   [ Ignore ]   [ # 13 ]
Member
Avatar
Rank
Total Posts:  26
Joined  2003-10-09

yes -  i have actually gotten it to Work Again. I uninstalled v4, deleted the !daz folder and the folder “daz people” (after backing them up) and reinstalled v4, s4, a4 etc and ran the dzcreateexpfiles-v4.bat and everything Works Again. Thanks for your time and effort.

 Signature 

“Momemtum ad Libitum”

Profile