Digital Art Zone

 
     
Daz’s Victoria 4 clothing is failing to autofit to genesis
Posted: 19 June 2012 09:45 PM   [ Ignore ]
Member
Rank
Total Posts:  232
Joined  2003-10-09

Before 4.5 Daz Studio, Victoria 4 bikini top, bikini bottoms,  sports bra, boy shorts, panties would autofit fine to genesis. A short time ago, I tried for the first time to auto fit them onto genesis since I had installed 4.5 and they are not auto fitting at all.

Profile
 
 
Posted: 19 June 2012 10:33 PM   [ Ignore ]   [ # 1 ]
Administrator
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  9712
Joined  2007-11-06

Is the autofit dialog not coming up at all, or is it seemingly going through the process but no adjustments are made?

 Signature 

PostgreSQL CMS FAQ
Tutorial: Adding Surfaces in DS
Product Updates: Non-Genesis/G2 DIM Zips
Non-Genesis Items with Metadata
Updated Genesis Products

Profile
 
 
Posted: 19 June 2012 10:45 PM   [ Ignore ]   [ # 2 ]
Member
Rank
Total Posts:  232
Joined  2003-10-09
fixmypcmike - 19 June 2012 10:33 PM

Is the autofit dialog not coming up at all, or is it seemingly going through the process but no adjustments are made?

Yes. It goes through the motions. Here’s the results of the sports bra.

Image Attachments
DemoImage.jpg
DemoImage2.jpg
Profile
 
 
Posted: 20 June 2012 02:32 AM   [ Ignore ]   [ # 3 ]
Addict
RankRankRankRank
Total Posts:  4941
Joined  2004-07-01

file a bug report please .

Profile
 
 
Posted: 20 June 2012 03:24 AM   [ Ignore ]   [ # 4 ]
Addict
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  6598
Joined  2006-02-20

Double click doesn’t seem to autotrigger autofit no more.
Did you try drag and drop?
Did you try starting the autofit by doing a manual “fit to” genesis?

 Signature 

I like Bryce, DazStudio, Poser and Vue ... in alphabetical order. And I would probably like Carrara too, if I could find the time to become acquainted with it. Peace?
Poser and Daz Studio Free Resources Wiki: https://poserdazfreebies.orain.org

Profile
 
 
Posted: 20 June 2012 03:29 AM   [ Ignore ]   [ # 5 ]
Addict
RankRankRankRank
Total Posts:  4941
Joined  2004-07-01
Kerya - 20 June 2012 03:24 AM

Double click doesn’t seem to autotrigger autofit no more.
Did you try drag and drop?
Did you try starting the autofit by doing a manual “fit to” genesis?

its a bug - I get the same thing

 

Profile