docking work panes

assmonkeyassmonkey Posts: 0
edited December 1969 in The Commons

Ok, so I have no idea what I need to do

I was trying to put my work tabs in order (content library, surface tab, scene)

You know how their are 2 windows around the the figure.

Well, I some how managed to remove 1 of those windows and I have no idea how to put dock that window back into place (the window is away from the rest of the program view...i can move it around)

Comments

  • VaskaniaVaskania Posts: 5,113
    edited June 2013

    Just grab the tab at the top and drag it back into place. It should fall in line with the rest.

    Post edited by Vaskania on
  • assmonkeyassmonkey Posts: 0
    edited December 1969

    That's what I've been trying to do...it doesn't seem to want to go back

  • assmonkeyassmonkey Posts: 0
    edited December 1969

    But it's the whole window thing with whole 3 tabs on it...and I can move it around

  • assmonkeyassmonkey Posts: 0
    edited December 1969

    never mind...I just reset the settings

  • VaskaniaVaskania Posts: 5,113
    edited December 1969

    But it's the whole window thing with whole 3 tabs on it...and I can move it around

    Oh that. For future reference, hover your mouse over the top of the tab window until you see what looks like a 4-way cursor (I mean the very top, not the tab name), and drag that over to the right/left/bottom sides of the viewport until you get a long yellow line and just drop it in.

Sign In or Register to comment.
Rocket Fuel