Digital Art Zone

 
     
Smoothing not working.
Posted: 18 June 2012 04:53 AM   [ Ignore ]
Active Member
RankRank
Total Posts:  380
Joined  2011-12-14

Previously I’ve had no trouble getting the smoothing/collision control to work (not always got the results I wanted, but it was a t least operating). Today, on a couple of occassions when I set it off, the little progress bar at the bottom of the screen has started at 0% and stayed there. And last time when I set it off D/S just vanished off the screen as if I’d shut it down. So without warning the scene I’d spent ages setting up was gone forever. What gives?

Profile
 
 
Posted: 18 June 2012 06:16 AM   [ Ignore ]   [ # 1 ]
Addict
RankRankRankRank
Total Posts:  3181
Joined  2007-06-22

What were yo using it on, DS crashed on me when I tryed to smooth the Supersuit

Profile
 
 
Posted: 18 June 2012 06:54 AM   [ Ignore ]   [ # 2 ]
Administrator
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  14059
Joined  2003-10-09

I’ve had a couple of items where smoothing appeared to hand, though in fact it did complete after a while (and exploded the mesh, which is probably why it was taking so long).

 Signature 

DAZ Studio Frequently Asked Questions

Index of free DAZ Studio scripts and plugins list

Profile
 
 
Posted: 18 June 2012 07:06 AM   [ Ignore ]   [ # 3 ]
Active Member
RankRank
Total Posts:  380
Joined  2011-12-14

I was using an M4 trenchcoat, in the past it’s been reliable and I’ve used smoothing on it several times before without a problem. This also happened on a different item, so I don’t think it’s the individual props that’s causing the pronlem.

Profile